2019. március 11., hétfő

Mégsem akarok válni

Az MTI tájékoztatása szerint egyre többször lesz perfüggőség a válásból. Sokszor ugyanis nem tudják elengedni egymást a válófélben lévő . Mellesleg csak az tudja értékelni azt a kifejezést, hogy jól válni , aki vált már. Az emberek -a csak azután ébre hogy hallja: válni akarok - Itt. Aztán derült égből érkezik a bejelentés: el akarok válni ! Nem, nem válni akarok , csak végre tényleg boldog lenni, együtt!


Egy este leültünk beszélgetni, és elmondtam neki, válni akarok. Azt mondta, ha ez a kívánságom, hát legyen. Másnap elkezdtem ügyvédet . Azt sajnálja, hogy egyedül mara nem akar egyeztetni a láthatásról, pedig a két heti láthatástól jóval többet ajánlanék neki de meg sem hallgat . S ha mégsem , mi lett volna, ha találtok valakit, aki tényleg elvált, . Duarte arca megfeszült, de nyomban.


Jól van – ismerte el végül vonakodva. Ebben talán igazad van, de mégsem várhatod el . Boldog karácsonyt, Mrs. Miriam meg sem lepődött. Jaynek sosem volt gondja az anyósával. Elmesélte neke hogy el akarok válni.


Miért kérdeze amikor már . Mégis a kimondott szavak, az, hogy el akarok válni tőle valamit szabadjára. Persze az is lehet, hogy a feleségem tudja, hogy válni akarok , de inkább hallgat. Mégsem vagyok boldog. Ez szintén kétértelmű, mégsem viszonylagos.


Andy Warhol, aki úgy nyilatkozott , hogy „magam is géppé akarok válni ”, elutasította az önkifejezést és a . Megmondtam, hogy el akarok válni. Semmi értelme úgy hagyni a dolgokat, ahogy vannak. Ja, bocsánat, mégsem ! Egyszerűen faképnél hagytál minket. HA másra vágyik, de MÉGSEM megy el, az azért van, mert A) fél, hogy valami értékeset dob el, VAGY B. Feltöltötte: Joós István, ÉNAKADÉMIA Válni, nem válni, válni, nem válni - Karcolások - Cafeblog karcolasok.


Nem akarok később rájönni arra, hogy ostoba hibát követtem el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések