2019. március 29., péntek

Kék hírek kazincbarcika

Az elmúlt órában történt. Garázdaság Borsodszirákon, nyolc baleset az elmúlt órában. Baleset a 37-es főúton. Katasztrófavédelmi hír. Körözési toplista Körözések.


Hírek és információk.

Legfrissebb híreink . Kazincbarcika , Barátság tér 1-3. A borsodi iparvidéken, a Sajó völgyében található. Miskolc és Ózd után a megye . Mintegy centis hó esett a borsodi városban és környékén. Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel.


Ha emlegettek,köztetek leszek, de fáj ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok,mosolyogjatok,mert én már jól vagyok. Holnap Kázmér napja lesz.

Letenye - A pénzügyőrök vasárnap két estben is kábítószert találtak a letenyei autópálya határátkelőhelyen. Nemcsak egy stoppos fiatal csomagja rejtett bódító. Két metrómegálló között vertek meg és raboltak ki egy nőt Budapesten. A támadó az áldozat telefonját akarta, de mivel nem kapta meg, dühbe . Ekkor döntöttek a csapat új mezszínéről, mely kék -sárga lett, és a tagdíjfizetésről is.


A hírek arról szóltak, hogy az új tulajdonos pedig a műfüves pályák építésével . A kék -fehérek hazai pályán 3–1-re legyőzték a harmadik Vasast, amely először kapott ki a tavasszal. Mivel a Budafok otthon csak gól nélküli döntetlenre volt . Befejezte a nyomozást két kazincbarcikai drogdíler ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, az ügy iratait vádemelési . BKV-ügy - Bolla nem gyanúsított. A BKV közlése szerint. Ezt azt hiszem, mindenféleképpen kijelenthető: Lipcsei Péter szülővárosának csapata a hármas sípszó előtt lőtt góllal tartotta otthon . BORSOS SÁNDOR életének 64. Béla úti temető ravatalozójában veszünk tőle.


Amíg éltél szerettünk, Amíg élünk, nem feledünk. GYÁSZHÍR Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk mindazokkal,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések