2018. december 26., szerda

Szoljon hu balesetek szolnok

Több mint húsz százalékkal nőtt a balesetek száma megyénkben. Cibaki ismerősétől kért segítséget gyilkossági tervéhez egy férfi. Három gépjármű karambolozott a 4-esen, . Súlyosabb sérüléssel végződő balesetek történtek megyénkben.


Betört egy dohányboltba, majd lopott egy kőteleki férfi.

Befejeződött a baleset. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szerdán délután a szolnoki Városmajor úton. Halálos gyalogosgázolás történt Pusztamonostornál. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki . Immár hetedik alkalommal rendezte meg a megyei baleset -megelőzési bizottság tegnap a baleset -helyszínelő verseny megyei döntőjét.


Szabó Zita százados,. Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton, Fegyvernek.

Félfrontális baleset történt a szolnoki Tószegi úton. Szolnok és Rákóczifalva között. Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Vácnál.


A katasztrófavédelem szerint egy autó és egy kamion ütközött össze a főút . Hétvégén két balesetben és két tűzesetben kellett beavatkoznia a megye tűzoltóinak, . Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a . A Törökszentmiklósra vezető úton történt karambol. Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtószóvivője. Szerdán a megye rendőrei nyolc személyt fogtak el az ellenük . Thököly úti felüljárón történt kedd délelőtt. Az egyik súlyos sérült kimentéséről videó készült. Ady Endre úton két újabb koccanásos baleset történt – írja a szoljon.


Bitskey-uszodát a koronavírus veszélye miatt – adta hírül az egriugyek. A tragikus esetet még most is . A cégnél hétfő délután .

MTI-nek az RTL Klub és a szoljon. A mánfai balesethez a komlói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a. A baleset következtében az egyik autóba egy ember beszorult, akit a város. Egy motoros életét vesztette Tolnanémediben.


Egy is sok, de mostanában három . A balesethez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a. A tájékoztatásból kiderül: a halálos közúti közlekedési baleset.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések