2018. december 19., szerda

Domino egyenleg feltöltés

Havi díjas előfizetőként a . A fizetés visszaigazolása után rövid időn belül a mobiltelefon - előfizetésének - egyenlege a kiválasztott összeggel feltöltésre kerül. Ez a feltöltési mód . A mobiltelefonegyenleg - feltöltések ellenértéke készpénzzel és kijelölt postákon. Domino díjcsomagokhoz. A kosár tartalma az alábbi gombokra kattintva tekinthető meg. Vezetékes szolgáltatások.


Töltsd fel mobiltelefonod egyenlegét sorban állás és készpénz használata nélkül a KH Bank ATM-jein! Mobil szolgáltatások. Univerzális egyenleg. Az univerzális egyenleg előre feltölthető keretösszeg, amely telekommunikációs szolgáltatások vásárlására . Visszaélésre, csalásra alkalmas az a telefonegyenleg - feltöltési gyakorlat, amikor az előfizető egy számsort SMS-ben elküldve jelzi, hogy saját . A megadott telefonszámra nem indítható feltöltés. Az egyenleg feltöltése SMS küldéssel lehetséges, melyben az alábbi . Az elektronikus egyenlegfeltöltéssel hozzáadott összegek mobilvásárlásra is.


Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő. Feltöltő kártyás mobilon lévő összeg visszaigénylése - Sanyi. A Hívószám lekötési idő alatti első egyenleg feltöltés összegéből kerül levonásra. Bankkártyáról lehet egyenleget feltölteni közvetlen . Telekom alkalmazást próbálta már valaki? Egyenlegfeltöltési lehetőségek.


Adott egy LG KM9mobil, bedugom ( hátra) az USB portba, kíírja, hogy kapcsolódva, de háttértárként nem jön be. A DOMINO kártyák első internetes feltöltési lehetőségét kínálja a CIB Bank internetes szolgáltatását igénybe vevő ügyfelei számára. A CIB Internet Bank . Csak univerzális egyenleg – csak az előzetesen feltöltött egyenleg terhére . Westel menüpontot kell kiválasztani. Utána meg egy újabb sms, hogy domono egyenleg feltöltés.


Hogyan lehet visszaállítani úgy, hogy egyenleg feltöltéskor amikor . DOMINO EGYENLEGE FELHASZNÁLÁSÁHOZ VALÓ JOGA MEGSZŰNIK,. Feltöltheted saját vagy ismerőseid univerzális egyenlegét. A korábban feltöltött telefonszámokat az alkalmazás megjegyzi, hogy a feltöltés a továbbiakban még .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések