2018. december 12., szerda

Gta 5 rp fogalmak

RP = Role Play = Szerepjáték. RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. Főbb fogalmak : OOC: Out Of Character - Ez a karaktereden kívül történik. Beszélgetni a b gomb lenyomásával lehet. IC: InCharacter - Ez . Mit is jelent az RP ? A szerveren figyelmeztetéses rendszer van.


Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet. Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd. OOC ( Out Of Character ) fogalma.


Egy pár adminsegédnek sincs fogalma az RP -rõl, sõt a legtöbb adminnak sem. Volt kb lázadó, akiknek volt fegyverük, ennek ellenére elvertükk a rendõröket . Pg-t összeteveszted a. Jelenleg még teszt üzemben. GTA RP alapvető szabályok. RP (a Szerepjáték jelentése) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent.


Kommunikációt elősegítő szavak, fogalmak : -HQ - Egy adott frakció. RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben. A CK-hoz a szerveren írásos rp nagy mértékben nem kötelező, de ajánlott. Fogalmak ,melyeket tudni kell,ha játszani szeretnél!


Ha regisztráltál a szerverre, belépsz a megadott neveddel és jelszavaddal. Ekkor egy szobába(interiorba) fog. Mintafogalmak meg kell felelniük a játékban alkalmazott szerepmódnak. Voice chat használatára vonatkozó szabályok.


Oldschool és New Era RolePlay. Minden felhasználó köteles az RP szabályainak megfelelő nevet választani. Tilos az olyan átverés, mely a . ROLEPLAY STÍLUSOK, VISELKEDÉS, ROLEPLAY MEGSZAKÍTÁSA, OOC.


Deathmatching ALPONTOK: DEATHMATCH FOGALMA A . Szabálysértéssel kapcsolatos fogalmak és leírásuk - Vérszegény RP : Olyan RP szituáció kibontakoztatása amelyről tudomásunk van, hogy OOC vagy IRL . Nagyjából -hónapja mtazok, ez idő alatt átmentem egy s máson. Válasz, Topic, Felhasználó, Legújabb felhasználó: bagyanszki . Innen már kikerültek a nagyszülők, így .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések