2018. december 21., péntek

Latin szótár pdf

LATIN - MAGYAR jogi szótár , Dr. Novák Dezső pécsi ügyvéd szerkesztésében. Pécsett, német és francia nyelven is. Az anyakönyvekben gyakran előforduló latin kifejezések szótára. Orvosi szótár - kereső.


Mindennap használunk az élő beszédben latin kifejezéseket – hol jól, hol. A DictZone latin -magyar szótár segítségével összeszedtük az 5 . Online gyermekáruház. A latin nyelv szótára a kútfőkből a legjobb és legújabb szótárirodalomra támaszkodva összeállította Dr. A website intelligens keresőmotorja segítségével kutathatunk a szócikkek között.


A találatok listája hasonló és . Futárszolgálattal: 9. Magyarország területére: 10. Személyek, testületek. Könyvek már 4Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók.


Rendelj online egyszerűen a bookline online . Ez nem más, mint Szenczi Molnár Albert latin–magyar és magyar– latin szótára , amely az első teljes és . Format: Unknown Binding. Currently unavailable. She-wolf suckles Romulus and Remus. Flag of the Vatican City. Lásd még: magyar- latin szótár.


Hasonlítsa össze az árakat! Szeretnéd kedvelni ezt az oldalt? Ingyenes, és bárki csatlakozhat. Ha nincs külön jelölve, a főnevek . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A napokban új- latin szótárat jelentetett meg a vatikáni könyvkiadó.


Történelmi: Itáliai nép, amely a félsziget középső részén, a Tiberis folyó torkolata körül, a tengerparton élt. A(z) latinul szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Latin szó jelentése: 1. Hungarian - Serbian ( latin characters), visual dictionary Babadada GmbH.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések