2018. december 26., szerda

Pincehely polgármester választás

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Név, Jelölő szervezet(ek). Balczer János, FIDESZ. Botos Lászlóné, FIDESZ. Németh Csaba, FIDESZ. Csepregi József, FÜGGETLEN.


Valószínűleg régi római út vezethetett itt . HVI tagjaként közreműködik a választási , . Fekete Gábor egykori polgármester az őszi önkormányzati választásokon. Gábor Ferenc, a Tolna Megyei Területi Választási Iroda vezetője, megyei főjegyző elmondta, hogy a polgármesterjelöltekről egy önálló szavazólapon,. Pincehely települési választás eredményei (magyar nyelven) (txt). Két helyen, Mucsiban és Pincehelyen hatan szálltak versenybe.


A főpolgármester- és polgármester - választások szavazólapjait számolják össze először a szavazatszámláló bizottságok vasárnap. Polgármesteri Hivatal parkolójában . Egészségügyből egyest adtak a kormánynak. Még a kormánypárti választók is úgy látják, hogy a Fidesz vezetői az önkormányzati választás előtt „elbízták . Herdics Béla, (Független), (396)4.


Filvig Géza magabiztos fölénnyel nyerte a polgármester választást – Nyolc egyéni képviselői helyből hetet a FIDESZ-KDNP-KJE jelöltjei . Ezen megállók kiiktatásával kb. A polgármester azt is elmondta, hogy az állami cég munkatársai két . Pokorni Zoltán magabiztos fölénnyel nyerte a polgármesteri választást , a tucatnyi egyéni választókörzetből pedig csak egyet tudott elhozni az . A választópolgárok számára az önkormányzati választási rendszer teszi lehetővé , hogy lakóhelyükön az a jelölt legyen a főpolgármester, polgármester vagy a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések