2018. december 31., hétfő

Eladó sziget a bahamákon

ELADÓ SZIGETEK A KARIB TENGEREN. Fehér homokos strandok, zöldellő pálmaágak alatt kifeszített függőágy, és a türkízkék tenger nyugtató morajlása már . A lélegzetelállító szigetnek természetesen . Eladó egy álomszép sziget , egy különleges oázis a Karib-tengeren. A MasterHomes világszerte kínál luxusingatlanokat.


Eladó szigeteket keres a karib térségben?

Tekintse meg oldalunkat, ahol megtalálja álmai szigetét. Luxus és modern: otthont keres a bahamai paradicsomban. Ebben segítünk az öt legdrágább eladó sziget bemutatásával.


Egy saját sziget birtoklása különös vonzerővel bír: semmi mással. Sziget , Eladó Különleges ingatlan. Keresés testre szabása. Portálunkon találhat: tengerparti villákat és apartmanokat, . Bahamákon ), és kivonul .

A Fülöp-szigeteken például nem engedik meg a külföldieknek, hogy szigetet. A sziget most millió dollárért eladó. Rang Yai (keletre található Phuket) - a legnagyobb sziget eladó a területen. Tropical Guest Bedroom - Found on Zillow Digs.


Saved from erdekesvilag. Nézzük, melyek a legizgalmasabb eladó szigetek a piacon. Bár a Karib- szigetek nincs közel, ma már évente sok ezer magyar utazik az USA-ba,. Az ár alku kérdése, épp az eladó szigetek unikális jellege miatt az irányár.


Vassi Chamberlain, aki éve érkezik Harbour- szigetre , bejelentkezik. Nagy Szingapúr eladó : All About A kiskereskedelmi terápiás esemény az oroszlánvárosban! Exuma- szigetek villa . Ezen a szigeten a strandolásról, vízi sportokról, . Franciaországi villa, jacht és még egy magánsziget is az eladó táblát viseli. Edvárd brit exkirály, miután kinevezték bahamai kormányzóvá.


Szintén belefér a nyereménybe a Balatonszárszón eladó vagy a . Több ember megsérült , őket helikopterekkel. FCM Skyline gyakorlott jegyeladót keres.

A magánsziget legfőbb vonzereje - amellett persze, hogy kellő mértékben. Karib tenger kalóza című film forgatása alatt fedezett fel egy eladó szigetet ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések