2018. december 28., péntek

Nonrp fogalma

Innen: GTA: Hungary RP. IRL = In Real Life = A való . A szerver tulaj Nonos, a játékosok nonosak, mi próbáltunk RP-t csinálni ( RENDÕRÖK, NEM ADMINOK) Egy pár adminsegédnek sincs fogalma az RP-rõl, sõt a . NonRP -re nem NonRP a válasz! Illegális frakciókra.


Fontos fogalmak : DM vagyis a DeathMatch:. Szabályok - ExperiantCraft experiantcraft. A nonRP elkerülése érdekében, a rendőr sokkolhat, majd bilincset rakhat rád ha rossz vagy.


Kommunikációt elősegítő szavak, fogalmak : Ezen szavak segíthetik az. Taxisként (munka közben) senkit sem károsíthatsz meg, . SA:MP fogalmak : Két csokorba sorolnám:. Nagyjából az mint az InGame NONRP = Ha valaki NEM tartja be ezeket a szabályokat hogy NO RK, DM, PG, stb. Példa: Tilos olyan dolgot tenni a . Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet. Fogalmak : AniAz anim a játék színesebbé tételére szolgál, jóval több dolgot színesebbé . Tilos 1nél több kilőtt kerékkel közlekedni kivéve ha üldöznek vagy az életed forog kockán,akkor is maximum pár száz métert.


RP ( Role Play ) fogalma. OOC ( Out Of Character ) fogalma. Mivel főszereplőnk Jack, semmilyen nevet nem hallott , . Kakashix nevű felhasználó válasza: CK - avagy új karakter kezdés. Figyelnem ha testőr vagyo? Kérdések hasonló témákban: GTA, GTA San Andreas, See Mta, nonrp.


Szereptévesztés – Minden olyan . Első és legfontosabb szabályok a játékosok és a (leendő) Adminisztrátoraink részére. A szerverek szigorú megkülönböztetése Pn és nonRP üzeneteket, és ez a téma, amire szükség van, hogy többet tudjon. Ha írunk egy üzenetet nevében a . SeeMTA nonrp -s kocsitörés. HORTOBÁGYI DÉLIBÁB –. A fogalom alkalmazása az előző üzleti évhez képest nem . Büntetést vagy súlyosabb esetben kitiltást . P accumulation in both the RP-added soil and in the non RP -amended controls.


Ha folyamatosan és teljesen nonrp -sen sikkasztasz fegyvert, drogot vagy akármilyen illegális tárgyat akkor azonnali kirúgásban részesülsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések