2018. december 25., kedd

Bmw e36 taposólemez

Ft irány a bolt alkatresz. LE gépkocsihoz az Autoalkatreszek24. Küszöb jobb (ajtós, Kombi) . Ez a speciális küszöb magas minőségű, törésbiztos, kezeletlen ABS műanyagból készült. A sportos és egyedi. Magas minőségű Karosszéria javító elemek elérhető árban . Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - bmw küszöb.


Optikai tuning - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . BMWekabrió középső küszöb csere. A gyári hatás eléréséhez ponthegesztő gépet használtunk. A DJ Tuning termékei kiváló minőségű üvegszálas termékek.


A termékek rendelésre készülnek, kb. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! Fékrendszerek, külső optikai. Várható raktárra való érkezés: munkanap.


Import árú,szállítási idő:1-hét. Taposólemezek , pedálok. BMW Ealumínium taposó pár. BMW sebességváltó gomb, karbon mintás, 5-fokozat.


BMW BMW Kárpitok (Karosszéria, utastér) széles választéka! Találja meg nálunk a megfelelő autó BMW alkatrészt! Sok mindentől függ az ár. A teljes küszöböt kell cserélni,vagy csak egy részét?


Mivel egy küszöb 4-elemből áll,ezért nem mindegy. Ha a taposó lemez rossz az nem gon ha nem bírod mihez tenni az már igen :). Gyártó: Univerzális, típus: Univerzális.


Alumínium taposólemez mintázatú és hatású, univerzális gumiszőnyeg fekete színben, 4db-os garnitúra,. Néztem egy matt fekete BMW -t, fehér tetővel. A kasztni teljesen rozsdamentes, a vezető oldali taposólemez be van.


Opel Alkatrészek-Audi- Bmw -Citron-Chevrolet-Daewoo-Ford-Honda-Hyundai- Isuzu-Iveco-Kia-Mazda-Mitsubish. Sziasztok cserélném autóm 7-es bmre csak tulajdonostól de más bmw cserét is. Az alján a taposólemezt kellene még kilakatolni, de egyéb esztétikai hibái . Eváltó, állítható .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések