2018. május 15., kedd

Citroen jumpy váltó olaj mennyiség

Vásároljon olcsó Váltóolaj CITROËN JUMPY online könnyen és a kiskereskedelmi ár alatt ❗ Hasonlítsa össze és spóroljon olcsó árainkkal. Manuális váltóműolaj. Olyan probléma van vele ,hogy. A betöltött olaj mennyisége : Azaz, hogy mekkora a gépjármű.


Egy busz esetében , amibe nagyobb mennyiségű olaj kerül, azaz a molekulák egyesével ritkábban . Csináld magad olajcsere a sebességváltóban - mire van szükség ehhez? A kézi sebességváltóhoz az olajmennyiség kicsi, mint az automatikus. Két liter a szükséges mennyiség SAE 75W-viszkozitású, API GL-minőségű hajtóműolajból. Hol tudok váltó olajat utántölteni a váltóba?


Esetleg az baj, hogyha nem eggy gyártótol kerül bele olaj? Ellenőrizd rendszeresen a sebességváltóban a hajtóműolajat:. MAHDZ, MBHDZ, MBHFX), 07. Kenőanyag hiánya vagy annak kevés mennyisége esetén az alkatrészeket. Az olajcsere folyamata a Fiat Ducato kézi sebességváltóban.


Motorolaj: TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-7L. Automata váltó olaj - liter. Külső raktárunkban, órán . A fötengelyszimmeringet sokszor cserélték, de az olajfolyást a váltó nyeles tengely szimmering csere után sem sikerült elhárítani. Most ezek jutottak eszembe, . Műszaki információ: A pontos olaj típus és mennyiség megállapításáhozbrellenorizze a gépjármu . Sebességváltó fajta: Kézikapcsolású váltó. Illeszkedő adapter: U. Kopásjelző érintkező: integrált kopásjelző érintkezővel.


Gyártmány: FIAT, CITROEN , PEUGEOT. Kompresszor azonosító: ID:SD7H15. L Castrol Magnatec 10wbenzines motorolaj. Szükséges mennyiség : liter. Minimum 1m-es cső, normál slag vastag.


Citroen Cmotorolaj. Rongy az olaj felitatására. Azt szeretném meg kérdezni,hogy C3-as citroen váltóba mennyi olaj kell.


Sajnos ennyi információ nem elegendő a pontos ajánlás . Mint minden autmata váltónál itt is nagyon fontos az olajcsere. DSG váltóolajat sokkal hosszabb élettartalmat érhetünk el . Ritka, de kihagyhatatlan művelet: a váltóolajcsere. A legtöbb karbantartási előírást könnyű .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések