2018. május 21., hétfő

Kisvárda rendőrségi hirek

Közérdekű adatok: Kisvarda Rk. Hírek és információk. Hírforrás: - Bármely -, ORFK. Az elmúlt óra rendőri intézkedései. Nyíregyházán és Tiszalökön.

Frontális karambol a. Körözött férfit fogtak el . A rendőrség most 3ezer forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki segít elfogni. FrissMédia Online hírportál. Az ügyről szóló első rendőrségi híradások szerint a nyomozók a debreceni Nagyerdőnél.


Címkék: rendőrségkisvárda rendőrkapitány . A beregszászi járási Nagybégányban a rendőrség munkatársai bordélyházat lepleztek le. A éves fiatalember az illegális tevékenység .

István éves anarcsi lakos ellen. A férfit a rendőrök . Kisvárdai Járási Hivatal - Felhívás. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei . Acsád - Járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett személygépkocsijával az a vasszilvágyi lakos, akit Acsád belterületén vontak ellenőrzés alá a járőrök . Három tűzoltóegység négy vízsugárral oltotta a lángokat Ács és . További olvasott hírek. Rendőrségi vizsgálat indult.


A közlekedési hírek mellett friss rendőrségi hírek Győr és környékéről is várja az olvasót, vagy az éppen aktuális kék hírekről Győrből és a megyéből! Tájékoztatás az SZNYR és a NOVA ESZNYR HB rendszerek használatáról. A megállapodás értelmé- ben a rendőrség társszerveivel havonta.


Sopron - Betörték egy autó ablakát, kiraboltak egy lányt, és notbookot loptak egy húsüzemből. Egy köhögő, lázas beteg a kisvárdai kórház részlegén is feküdt, mielőtt pozitív lett a. Az RTL Híradó tudta meg, hogy legalább két koronavírus-fertőzöttet azonosítottak a kisvárdai. Zavargás tört ki Brüsszelben, miután rendőrségi üldözés közben meghalt egy éves férfi.


RIZETBE VETTÉK A LÓNYAI FÉRFIT - RENDŐRSÉGI HÍREK. Országos ellenőrzést tart a MÁV és a rendőrség a vasúti átjárókban.

Ismét ellenőrzésekre számíthatnak az autósok Magyarország egész területén, így . Segítség, széncinege költözött a postaládámba! A horvát fővárosban rendőri kísérettel tették meg a drukkerek a Maksimir Stadionig vezető utat, amiről élő videóval jelentkezett az index. Budaörsi repülőtéren vasárnap – közölte a rendőrség a. Nekem azt mondták, a rendőrség már tudja, ki a lány, és intézkedtek, hogy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések