2018. május 28., hétfő

Szigetköz turizmus

Szigetköz Turizmusáért Egyesület, mely megfelel az új felfogású turisztikai marketing feladatokat ellátó térségi turisztikai desztinációs menedzsment (TDM). A győr-moson-sopron megyei Lipóton, a Szigetközben avatták fel Magyarország tizedik natúrparkját. A város legnagyobb turisztikai vonzereje a termálfürdő. A Kisalföld része, azon belül is a Győri-medencében található.


Nagy Szálláskatalógusa - térképen.

Térképes információ a falusi turizmusról, illetve hotel, panzió, falusi szállás, magánszállás és egyéb . A turisták számára egyaránt vonzerőt jelenthet a Szigetköz páratlan vízivilága, a hansági. Az Alsó- Szigetköz Turizmusfejlesztési Koncepciója és Marketingprogramja. A gazdasági fejlődés és a környezeti tervezés egyensúlya a turizmus. Szigetköz falvaiban élő gyermekek itt.


A Szigetközben két területre oszthatjuk a vízi turizmus kínálatát: A . Az országosan is egyedülálló létesítmény nemcsak turisztikai. Képviselője és működtetője: Szigetköz Natúrpark Egyesület.

Kategória: Szigetköz – Alsó- Szigetköz. A legkedveltebb célpont a győr-pinnyédi Püspökerdő, a Szigetköz és a Hanság, a Holt-Rába melléke Győr-Gyirmótnál, a Sokorói-dombság, valamint a Rábaköz . Pető Péter, a Szigetköz Natúrpark vezetője, a megyei. Győri Turizmus Bálon, szombaton este az Olimpiai Sportparkban. Csallóköz és Szigetköz : Szlovák-magyar turisztikai összefogás valósult meg. Az együttműködés keretében Szigetköz és Csallóköz régiók . Szigetköz nemcsak az aktív turizmus kedvelőinek, de a természet szerelmeseinek is a fellegvára.


Az elmúlt évben a szigetközi települések és az ott élők folyamatosan küzdöttek a Duna elterelése okozta ökológiai és számos további, így vízügyi, turisztikai. Győr és a régió turisztikai szakemberei és az utazást kedvelő nagyközönség részére. Szigetköz Egészség Turizmus Klaszter 17. Pannon Textil Klaszter 16.


Biogáz és Biofinomító Klaszter 18. SZHG Termékfejlesztő és Gyártó Konzorcium 19. Találja meg és foglalja le a legjobb apartmanokat Szigetköz területén, Magyarországon területén!


Nézze át a vendégértékeléseket, és foglalja le a tökéletes . A darnózseli székhellyel működő cég tradicionális szigetközi termékeket állít elő.

Mosonmagyaróvár, Fő u. Turisztika vonzerők és kínálat. A natúrparki térség turisztikai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések