2018. május 30., szerda

Gyakori kérdések best of 2017

Jelöld meg, ha van ennyire sík hülye ismerősöd. Gyakorikérdés hülyeségei. A cím mindent elárul Csak saját felelőségedre olvasd.


Már régebben is sokan panaszkodtak a családi élet gyakori felbomlása,. Egy ilyen kérdés a legbölcsebb embert is zavarba hozta volna, az ifjú Artúr számára .

Abba hagyom azoldalt ha szombat reggelig nem lesz üzenet arról hogy ne hagyjam abba! Viccek kérdések a gy. A gyakori kérdések között nézelődve, lehet, hogy már meg is találtad a. Nem vicc , ilyen is van Magyarországon. Gyermekkorban sokan álmodoznak róla, később mégis kevesen merik . Miért nem lopják a gyárból az oroszok a legújabb fejlesztésű mikrochipjeiket?


Mert nem férnek ki a gyárkapun.

Mi az: kicsi, piros és nem látod? Bár elsőre viccesnek tűnik, a kérdező újabb hozzászólásában . A nagy sikerű, Több mint 5vicc és mondás című kiadványunk második részében sem ismerünk tréfát. Furfangos kérdésekre keressük ugyanis a választ. BBC: Mernek-e Önnek viccet mesélni, amely akár a cigányságot, akár a. Az elozo kérdés kapcsán is valószínuleg el kellett volna mondanom, . Ha egy begfrút elfogyaszt egy másikat akkor attól a 5-szeresére dagad és . További ötletek számodra. Küldjetek Ti is képeket!


Szerintem a cím mindent elárul XD Jó szórakozást,olvasást! Időnként elhozzuk nektek a legjobbakat. Mostani gyöngyszemek:. Egy darabig ült szótlanul az utolsó kérdés előtt, aztán határozott hangon megszólalt:.


Válasz: Attól függ, mennyi sört fogyaszt elõtte. Nagyon jó a kérdés, az emelt szintű érettséginél épp most szigorították: már előtte . Törött lábas viccek ?

Sok vicc szól például arról, hogy a románok áskálódnak, a finneknek túlzott az önbizalmuk,. A kettős mérce nagyon gyakori. Kérdés : A rendőr borotválkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések