2018. május 31., csütörtök

Opel astra g milyen olaj kell bele

Vajon milyen motorolaj való bele ? Opel márkaszerviz többször is 5W-40-es olajat öntött bele , . Azóta az 5-30-as GM opel olajat használom bele , mert ez a gyári előírás. Milyen minősítést ír elő a gyártó? Gyári Opel olaj - Kovács - Kovács Autó alkatreszek. Sajnos manapság már könnyen belefuthatunk országszerte ún.


Tanácsot szeretnék kérni, milyen olajat vegyek. Olajból a Valvoline 10W-40-et tettem bele. Feltöltötte: autodoc. OPEL ASTRA - G CC (F48_,F08_) 1. Miért fontos a motorolaj ? Ebben leszünk segítségedre. G - astra Z14XEP típusú motorral szerelve milyen olaj való bele ? M Chevrolet - Opel 10w- rész-szintetikus motorolaj.


Modern benzin és dízel motorok számára ajánlott. Kifejezetten az Opel , Daewoo,. GM motorolaj specifikációk, OlajShop. Opel motorolj szabványok és gyártói jóváhagyások. Persze a többlet olajfogyasztást én fizetem az az kéthetente kupa olaj és nem valami gagyi olaj.


Tudjon meg többet az eredeti Opel alkatrészekről, és hogy miért ajánljuk őket. EREDETI OPEL MOTOROLAJ. L olaj fogyasztása 1. Azt tudtuk, hogy az összes futóműalkatrészt.


Kettő darab Torx tört bele végül vágóval kellet megindítani a csavart. Válassza ki autóját, hogy olyan alkatrészt vásárolhasson, ami 1-ban illik bele. Ft- os áron elérhető. Figyelni kell, hogy minden extra működjön, illetve döntsd el előre mit szeretnél bele.


A garancia ideje új alkatrészek . Ez dönti el, hogy milyen vastag olajat fogunk használni. Kedvelt cégautó volt, ezért figyelni kell, nehogy belefussunk egy lestrapált példányba. Astra G -nél ami jellegzetes. A felszereltségek attól is függnek, hogy az ügyfél milyen extrákat kért, belső színeket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések