2018. május 24., csütörtök

Golf 4 olajnyomás lámpa villog sipol

De elsőnek a jeladók cseréjével is lehet próbálkozni, mert ha tényleg alacsony az olajnyomás , az pont alacsony fordulaton. Fél éve ugyanez volt, akkor csináltattam egy olajnyomás bemérést. Kérdések hasonló témákban: villogás, golf , olajcsere, olajnyomás ,. Miért villog gyújtás alatt az olajnyomás jelző lámpa , de ha jár a motor, . This topic has hozzászólás, résztvevő, and was last updated years,. AEX nincs olajnyomás alapjáraton ! Article › showArticle forum. További találatok a(z) forum.


Tanácsok - Villog az olajlámpa - Totalcar totalcar. Mostanában kétszer is előfordult, hogy menet közben az olajnyomáslámpa villog. Ha alapjáraton villog vagy folyamatosan ég az olajnyomást jelző lámpa , adagoljon Atomex Complex olajkezelő adalékot a kenőanyag rendszerhez. A hiba a következő az olajvisszajelző villog és mellé sípol is. Olajnyomás van, gombák, szűrő, olaj . ABS ügyben, feldugtuk ujbol gépre és ezt adta ki.


ONline - Távjavítás üzenőtábla elektronline. Indít, lámpa elalszik. V olajnyomás meleg motornál. Unsubscribe from Imre Farkas.


Hiányzó: ‎ sipol Műszerfali kijelzések, üzenetek – 3. Az ellenőrző lámpa a gyújtás bekapcsolása után másodpercig világít és utána még másodpercig, másodperces intervallumokban villog. A visszajelző lámpák harmadik kategóriáját a figyelmeztető jelzések alkotják. Ha azt tapasztalo hogy a jelzés villog , állj félre és állítsd le az autó ugyanis. A sárga színű jelzés esetén továbbközlekedhetünk, a piros lámpa felvillanásakor azonban már komolyabb hibára kell gyanakodnunk.


Hideg motorra tettük fel az olajnyomás mérőt rajta volt addig amig bemelegedett. A jó öreg check engine lámpát (bizonyos típusoknál csak feliratot) sokan . Lezáráshoz nyomja meg a zárókapcsolót, majd nyissa fel újra a. Ha a lámpa villog vagy vezetés. Flash ( Sípolás és villogás) is látható a. Jaguar Land Rover Minden jog fenntartva. Underhood lámpa Kapcsolja be a világítótesteket. Golf course (Golfpálya).


A használati sablon koppra megegyezik a golfommal. Nyomja meg a gombot a gépkocsi teljesítmény- üzemmódjai. Alacsony olajnyomás. A sípolás hangerejének módosítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések