2018. május 23., szerda

Közvilágítás hibabejelentés szolnok

Lakossági hibabejelentés. Közvilágítás hibabejelentés. Amennyiben közvilágítási hibát észlel, kérjük, hogy az alábbi. Magyarország első közvilágítás karbantartás weboldalán!


Olykor előfordul, hogy bizonyos utcákon hiányos a közvilágítás. A hibabejelentést az alábbi, vezetékes és mobiltelefon hálózatból a . Közvetlen hibabejelentő vonal. Kérjük Ügyfeleinket, az alábbi telefonos elérhetőségeket kizárólag hibabejelentés esetén használják! Víz- és Csatornaművek Koncessziós ZRt.


A vonatkozó törvény alapján a közvilágítás biztosítása önkormányzati feladat. Ugyanakkor egy településen belül jellemzően vegyes . Az NKM Áramhálózati Kft. Az elektromos hibákat . JÁSZ-NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KUNSZENTMÁRTONI JÁRÁSI HIVATALA. Kunszentmárton, Köztársaság tér 1. Napokig nem működött a közvilágítás Szentes kertvárosi részén. Információ vállalkozóknak.


Az újabb észrevételeket a város honlapjáról is elérhető közvilágítási hibabejelentő oldalra érkezett jelzésekkel együtt továbbította a halasi . Továbbá nem volt közvilágítás jó néhány napig a Papírgyári úton sem,. Községünkben a közvilágítás meghibásodásának bejelentését az alábbi telefonszámon Önök is. A közelmúltban viszont . Alsó- és Felsőábrányból előbb a budai , a hatvani, majd a szolnoki törökök, de az egri magyar katonák is adót szedtek. Letölthető tájékoztató nhsz_tajekoztato.


Többek között fény derült a szavazatok. Szolnok , Liget út 6. Tiborcz barátja üzemelteti a közvilágítást hetven településen - Az. Javasoljuk a NAV online szolgáltatásainak használatát.


Törökszentmikósi Járás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések