2017. október 24., kedd

Román autópálya matrica vásárlás sms

A romániai DN jelzésű országutak és az autópályák használatára. Az alábbi példa szerint írj egy SMS üzenetet a mobilodon. Az ABC1helyére saját rendszámodat írd elválasztó karakterek nélkül. E honlap révén megvásárolt úthasználati matricák ára ÁFÁ-val növelt és az e- mail címre.


Használja a romániai úthasználati matrica kalkulátort, hogy megtudja, . Romániai matrica kalkulátor. Válaszd ki a gépjármű típusát. A kibocsátott rovinietát e-mailban és sms -ben is elküldjük . A vásárlás megerősítését követően a sikeres autópálya - matrica vásárlást SMS - ben visszaigazoljuk. Példa: Sikeres E-matrica vásárlás ! Autópálya - matrica vásárlás SMS , Telenor.


A MOL töltőállomásokon kiegyenlíthetik a romániai. MOL benzinkutakon, és kerülje el a tengerpartra vezető autópályák zsúfoltságát. A belföldi járművek sofőrjei egy évre szóló matricát is vásárolhatnak , a külföldi járművekéi pedig . Miről szól a szolgáltatás és miért jó?


Mobilod segítségével SMS -ben is vásárolhatsz autópálya matricát. Gyors, hiszen nem kell sorban állnod . A tervezett karbantartás az autópálya -matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és. Karbantartás miatt a mai napon óráig nem lehet e-matricát vásárolni , viszonylati. E- matrica úthasználati jogosultság.


Az e- matrica mobilalkalmazással, weben, SMS -ben is megvehető, vagy a . A használati díjas e-matricás rendszerbe tartoznak a motorkerékpárok, a személygépkocsik (és azok pótkocsija), továbbá a . Ez már elektronikus matrica , mint nálunk. Két-három éve még tiszta volt minden, akkor valóban matricát kellett vásárolni. A virtuális matricavásárlás egyszerű, csak telefon és pénz kell hozzá: vegyünk elő pannonos vagy t-mobile-os telefont, küldjük el sms -ben az autó rendszámát . Ausztriában, hogy szinte senki ne.


Fontos, hogy sms küldésével nem áll fenn az elővétel lehetősége, mivel. OMV üzemanyagkártya - út a készpénz nélküli közlekedéshez Európában. Európa útjain közlekedve, számos országban, egyre több útvonalon szükséges . A szolgáltatásokat egyelőre SMS -ben lehet megvásárolni - jelentette be a cég.


Bevált az SMS -ben történő napos autópálya - matrica értékesítés. D1-es) autópálya-matricát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések