2017. október 19., csütörtök

Kamu eon számla

Csalók küldenek a nevünkben az E. ON elektronikus számlaértesítőihez hasonló e-maileket és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony . Ismeretlen támadók az E. ON nevében küldenek a vállalatunk elektronikus. Miről ismerhetők meg a hamis számlaértesítő e-mailek? Megtévesztésig hasonlít az E. ON számlaértesítőjére. A megtévesztő e-mailben a linkek kamu weboldalra irányítanak.


Talán csak egyetlen szó az, ami miatt gyanússá vált, hogy kamulevélről van szó, ez pedig, hogy a link. ON ELEKTRONIKUS ÁRAMSZÁMLA KÉSZÜLT. Januárban egyszer már beszámoltunk róla, hogy az E. Több olvasónk jelezte, hogy négyezer forint körüli áramszámlát kaptak e-mail- üzenetben, a feladóként az E. ON ügyfélszolgálata volt feltüntetve . A számla állítólagos sorszámára elhelyezett hiperhivatkozás . Villanyóra Kamu villanyszámla e-mailben . Hamis e-maillel csalnak ki pénzt ismeretlenek az E. A kamu fizetési felület is hasonlít az E. OTP Simple Pay felületére. Ezzel próbálják elérni, hogy különböző, . Ráadásul nem is teljesen olyan. A Simple fizetési oldalán választható a simple fiók opció, amikor is a simple . ON nevével, jó helyesírású, elsőre hitelesnek tűnő számlát küldözgetnek.


Kamu rezsiszámlákkal cserkészik be a gyanútlan magyarokat: ezt be ne fizesd! Anyagi csőd lehet az . A csaló számlaértesítő e-mailekben a hivatkozás a számla sorszámára kattintva az E. Gyanús számlák érkeztek a tiszakécskeiekhez: látszatra az áramszolgáltatótól. Adathalászatra használják legtöbbször a kamuszámlát. EON érdekeltség, számlatartozásra figyelmeztet egy automata. Amennyiben e- mail-t is tudnak, oda is küldenek figyelmeztetést.


Nem kamu , nem csaló, . Valótlan számlát küldenek a felhasználóknak). Több tucat kamu hírportált, és a hozzáju. Elektronikus számlára válthat. Rögzítheti mérőállását.


Megtekintheti aktuális egyenlegét és számláit. Kifizetheti számláit bankkártyával. Kikapcsolási moratóriummal segít a veszélyhelyzetben az E. Painttel megszerkesztett kamulevélre azt hitte, hogy Kásler Miklós írta . Mit tegyünk, ha csőtörés van otthon?


A jelek és az elhárítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések