2017. október 10., kedd

Kt88 elektroncső

Minden raktáron az e-shopban és az üzletekben. A Muzikerben a legnagyobb márkák között. ELvégfokcső, elektroncső. Honnan tudjuk, ha egy cső megérett a cserére?


Egy kérdés: 6N1P-EV orosz cső teljes mértékben helyettesíti az ECCvagy.

Ezt a pint Pál Csuvarszki által – több másik mellett – itt találod: DIY Audio. Vásároljon online az RS-nél. Electronics Projects. A KT1végfok cső a Tun-Sol felújított változata, amely a New Sensor.


Porcelán , arany színű érintkezőkkel. Még nem voltak beépítve. Személyes átvétel : Miskolc , Bőcs, .

Innen mentve: diyaudioprojects. Problémát csak az elektroncsövek nagy szórása jelenthet, a válogatás. KTvagy EL34), melyeket . De én másban gondolkodnék akkor már. Csatornánként: - ECCSRPP első fokozat.


VA 350B Az egyetlen amerikai cső. Eladó pár original, sosem használt elektroncső minőségi erősítő építéshez. Elektroncső Audiofil.


A WE csöveket nem kell bemutatni, a név . Készenléti kapcsoló az elektroncsövek élettartamának és teljesítményének . A kínai cső kínai csőfoglalatba szorul, képen látszódnak a nyomok, ettől még működésileg teljesen jó. Végfokozatonként két EL típusú elektroncső működik push-pull. A 6Pis érdekes képet a de talán kevés a mélye illetve túl sok cső kell.


Az Octave kétféle végfok cső készlettel küldte hozzám az erősítőt. Genalex elektroncső N7- EHTS-EL84GENPL matched.

Kinek mik a tapasztalatai. Ft – Szeged (Kiskunmajsa km). A cső hangteljesítményű csőerősítők (UMZCH) tervezésekor sok szerző az A . Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Ilyen nagy teljesítményekhez a közismert és széles körben elterjedt ELcső már. Power output ‎: ‎1W Max voltage ‎: ‎8Max dissipation Watts ‎: ‎W Heater voltage ‎: ‎6.


Az EL84-es cső helyettesítője, orosz megfelelője. Több száz féle elektroncsövet tudunk adni, (EL3 ECC8 6L6GC, ECH8 EZ8 EM8 EABCstb). Kérem érdeklődjön a kapcsolat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések