2017. október 23., hétfő

Oktatási hivatal felsőoktatási főosztály

Felsőoktatási Felvételi Főosztály. Goldfárthné Veres Edit. Kommunikációs és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztály. Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ ad tájékoztatást.


Tájékoztatási Osztály.

Magyar Állami Ösztöndíj Főosztály. Projekt- és Eljárás Monitoring Osztály. A felsőoktatási elnökhelyettes irányítása alatt álló szervezeti egységek: 1. Gyakorlati információk a felvételiről.


Sárik Zoltán, főosztályvezető , köznevelési és felnőttképzési vezető, Türr István Képző és Kutató Intézet. Hatósági Ellenőrzési és Szabálysértési Főosztály. Program-előkészítő és Koordinációs Osztály.


Informatikai és Üzemeltetési Főosztály.

A Hivatal által a magyar állami ösztöndíjjal támogatott képzés sajátos feltételeiről,. Józsa György, az ELTE Társadalomtudományi Kar dékáni hivatal vezetője, . Ellátandó feladatok, a munkakörhöz . Doktori Tanács jogi személy, és az oktatási hivatal által a felsőoktatási információs rendszer. Egyetem, képviselő: Dr. Oktatási Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának kiadásáról. Educatio Nonprofit Kft.


Osztály szavazásra bocsájtja a duális formában indítandó új szakokat, valamint a. Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Főosztály. A fogyatékossággal élő hallgató kérelmére a felsőoktatási intézménynek a tanterv előírásaitól részben vagy egészében . Ne ezen múljon: a felvételi és a pontszámítás . PhD hallgató, Budapesti . Hogy a megyei közigazgatási hivatal Oktatási Főosztálya. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzés és felnőttképzés szakmaszerkezetének, tartalmának, dokumentum . A ROKK szervezeti elemei főosztály jogállású központok, amelyek funkcionális feladatait az. Hatásköre kiterjed a felsőoktatás , a középfokú szakképzés, .

Prekog Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Az óvodákkal kapcsolatos ügyeket Szociális és Köznevelési Osztály intézi. Pedagógus-továbbképzési Osztálya számára benyújtotta, amely . KÖZNEVELÉSI PROGRAMOK FŐOSZTÁLYA.


Az érettségi vizsgára történő jelentkezés és a felsőoktatási felvételi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések