2017. október 27., péntek

Fazekas tanfolyam 2019

A népi kézműves fazekas OKJ-s tanfolyam bemutatása. Kerámiaműves tanfolyamok . Részletes információkért forduljon személyesen hozzám,előzetes időpont egyeztetéssel. FAZEKAS TANFOLYAM ÉS MŰHELY. Agyagozás fazekasság és kerámiaoktatás, kreatív hobbi, tanfolyam. Budapest, Bartók Béla út 136.


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a . A kerámia tanfolyam során fokozatosan ismerjük meg és fejlesztjük kreatív . More than a year ago . Módszertani alapképző tanfolyam a napközi munkaterületén dolgozó kollégák. Tojásfestő tanfolyam - ELMARAD. A tanfolyam órája alatt a résztvevők megtanulják a kosárfonás alapjait és elkészítik.


Azonban, mivel a kerámia sok gyakorlati tanulást igényel, sok tanfolyam csak hagyományosabb környezetben érhető el. Keresse meg az alábbi programot, . Tárgykészítés gipszforma segítségével, díszítés. Oktató: Keményffyné Krawczun Halina . Napműhely - Az alkotótér, ahol felszínre hozhatod a benned szunnyadó kreatív erőket. Elbűvölnek a kézzel készített, egyedi tárgyak,. A kerámiakészítés, vagyis a fazekas mesterség a legősibb emberi tevékenységek.


Kováts Judit fazekasmester , népi iparművész . Alapfokú gombaismereti tanfolyam indul Veszprémben. Különleges a tanfolyam , hiszen felnőttképzés formájában jellemző a. Huber Kinga fazekas -keramikus, népi játszóház foglalkozásvezető vagyok. Szeretettel várok minden érdeklődőt egy olyan agyagos szakkörbe, ahol mindenki . A tanfolyam befejeztével fazekas szakágban, négy fővel gyarapodott a továbbképző. Nyitva áll a lehetőség mindazok számára, akik kedvet, ambíciót éreznek magukban ahhoz, hogy . Agyagozás, kerámia, porcelán, papírporcelán, mintázás, gipszforma készítés, öntés. Minden szinten szinte minden . A tanfolyamaim jó hangulatú, kis női alkotóklubbá szoktak fejlődni, mivel nagy ritkán van csak férfi.


Fazekas továbbképzés - órában. A Ridens Speciális Szakiskolában évekig vezette a fazekasműhelyt és oktatta is a fazekasságot. Március Február Január.


Idén először fazekas szakvizsgára felkészítő OKJ- s tanfolyamot hirdet. Február 15-én nyílt Szűcs Imre fazekas , a Népművészet Mestere életmű kiállítása Karcagon, a Györffy István. Folytatódik a 1órás akkreditált Népi Játszóházi foglalkozásvezetői tanfolyam. Kiadványok a témában,Receptek kerámiában.


Kerti partikra kerámia edények. Kirándulások szép helyekre .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések