2017. október 17., kedd

Külső merevlemezt nem ismeri fel a gép

Idáig automatikusan felismerte a gép , most , nem látja a saját- gép -meghajtók közt. A merevlemez jelenlétét az első menüpontban tekintheti meg, ahol . Külső HDD probléma, nem lehet megnyitni a Win 10. USB-s Hdd-t nem ismeri fel a gépem mi lehet vele. Szóval érdekes a szitu.


Ha van ötlet írjatok. Nem ismeri fel az USB-s merevlemezt , vagy nem ismeri fel a. A gépen az Usb- vel nem hiszem ,hogy baj lenne,mert másik külső vinyót . Külső Merevlemezt nem érzékeli a számítógép. A TV miért nem ismeri fel a külső merevlemezt.


Nem látja a gép a külső merevlemezt probléma. További találatok a(z) pcforum. Miután külső merevlemezt csatlakoztatott az USB 3. Az operációs rendszer nem ismeri fel a. A külső adathordozót nem ismeri fel a gép.


HDD többi része nem sérül meg ha üzem közben kihúzod. Kérdések hasonló témákban: számítógép , HD hardver . Mac vagy Windows számítógép , amely nem ismeri fel a külső merevlemezt vagy flash meghajtót? Ez gyakori probléma, különösen akkor, ha a merevlemezeket . Az előlapi valamint a gép hátulsó portjaiba is be dugtam ott sem volt. OS-t, ha túl későn, nem ismeri fel az OS.


Számítógép nem ismeri fel TV, médialejátszó felvétel után a külső merevlemezt : a sima usb-ről való lejátszással nem szokott gond lenni, de felvételkor az adott . Ha a számítógép nem látja a külső merevlemezt , akkor valószínűleg ez a helyzet. De néha a rendszerben felhalmozódott hibák miatt nem ismeri fel az eszközt. USB flash meghajtót, nyomtatót, külső merevlemezt és egyéb. Kapcsolja be a számítógépet , és csatlakoztassa újra a problémát a Windows . Egy Asus külső winchesterem(TB )van,de nem látja a számítógép illetve.


Például a BIOS nem ismeri fel az eszközöket, ha két merevlemez van telepítve a számítógépen. Mi a teendő, ha a számítógép nem látja külső kemény vezetni? Megpróbálhato hogy nem a HUB-ba, hanem egy a gépen lévő USB-be dugod a. Amikor a külső vinyómat bedugom a gépbe nem ismeri fel.


Valamiért a külső HDD-t a gép néha ledobja,de tényleg nem. HDD-t és azóta nem ismeri fel semmilyen gép. Nem ajánl fel olyan opciót….


Utána leformázni a lemezt (akár 10-l is ha engedi) – ha nem akkor vegy egy másik gépen , v külső programmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések