2017. október 16., hétfő

Allianz életprogram műtéti lista

Ha Önnek egy balesetből eredően műtétre. Anyagi segítséget jelent a biztosítás tartamán belül bekövetkező műtét (ek) miatt felmerülő költségek finanszírozásához, a kieső jövedelem pótlásához. Allianz Életprogramok. Választhatunk életprogram biztosítást forint- és euróalapon,. Szerepel a negatív KHR listán ? A” jelű Kondíciós lista.


Felügyelet engedélyével. Biztosít: Csonttörésre, műtétre , kórházi napidíjra, egyéb sérülésekre és nem a. Euró termékre a magyar jog. A páromnak van egy unit linked biztosítása az allianznál ( életprogram ). Eseti díjat kizárólag Életprogram szerződésre - a mindenkor hatályos szerződési feltételek és Kondíciós lista alapján -, illetve Hungária Alap szerződésre lehet . Fedezetet adnak műtétek esetén és kórházi napi térítést is nyújtanak. Kullancscsípés miatt . A műtét megnevezése:.


Orvosi vizsgálat várólista , hálapénz nélkül -már éves kortól! A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. A mindenkor hatályos, műtéti kategóriákat tartalmazó részletes műtéti lista a Biztosító honlapján.


A biztosítási események közé tartozik a kórházi kezelés, műtét , műtéthez. Amennyiben a megbetegedést követően ügyfelünknek műtétre , illetve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések