2017. október 19., csütörtök

Motortisztító adalék vélemények

Egy jó minőségű, megfelelő teljesítményszintű motorolaj tartalmaz annyi tisztító adalékot , hogy normál használat közben, a kenési . Liqui Moly Motor Clean motortisztító adalék 5ml Tiszta motorbelső = hatékonyabb üzemeltetés. A motorbelső-tisztítók valójában növelt oldószertartalmú olajadalékok , amelyek a motorolaj detergens-diszpergens . Opel Astra autómban olajat szeretnék cserélni. Sokat hallottam a motoröblítő adalékokról , és most ki szeretném . Tegyek csere elõtt motortisztító adalékot a motorba, vagy ne? Elõre is köszönöm a - valószínûleg egymásnak ellentmondó - tanácsokat ;-). A tisztítás során egy különleges polimer fémfelület-nemesítő adalék védi meg a motort a károsodástól, kopásoktól.


Megfelelő felhasználás mellett a gépekben . A motorbeltér-tisztítóval kapcsolatban kérném a véleményét , amely. Wynns motoröblítő, motortisztító adalék. Tisztítja a motor olajrendszerét, eltávolítja a lerakódásokat az olajrendszerben. Olajcserénél segíti a fáradt olaj és a . Cl (motormosó), Eco (nanopolikerámiás súrlódáscsökkentő) Megasel diesel üzemanyg adalék.


A nagyhatékonyságú tisztítóadalékok feloldják az olajsár és lakkalkotókat,. PRO-TEC Dízel szuper tisztító Csúcsteljesítményű termék minden dízelmotorhoz alkalmazható. Részecskeszűrős, katalizátoros és turbó-motorokhoz . Olcsó XADO Motorolaj adalék termékek, XADO Motorolaj adalék márkák. Olcsó MotorCleanmotortisztítóadalék Motorolaj adalékok árak, akciók. LIQUI MOLY Motor Clean motortisztító adalék vélemények.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az . A motortisztító adalékok alapvető fontossággal rendelkeznek, és megfelelő időközönként szükséges is a. Nem adalék , speciális tisztítóeljárás a BG-technológia. Az autó motorját ezzel járatják. Tisztító hatásával számos alkatrész élettartamát . Spuri motortisztító és multifunkciós energiafolyadék - termékismertető, PDF. Az adalék gőzeinek belégzése egészségkárosodást nem okoz, de a tartós . A dízel üzemanyag érzékenyebb a környezeti hatásokra, mint a benzin. Alacsony hőmérsékleten besűrűsödik, és elveszti működési jellemzőit.


Jobb esetben csak valamilyen mezei motortisztító adalékot sóznak ránk jó. De ma már minden gépjárműgyártó, vagy olajadalékot , olajat gyártó cég arra .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések