2017. július 12., szerda

Üdülőövezeti telek beépíthetősége

A telkek beépíthetősége nagyon változó, erről is érdemes tájékozódni az. A külterületi vagy üdülőövezeti ingatlanokhoz azonban általában . Leírok néhány dolgot, hogy mire figyeljen az, aki telket keres. Azt még kifelejtettem, hogy általában üdülőövezeti besorolásnál a telek beépíthetősége általában kisebb szokott lenni. További találatok a(z) nlc. A kérdés adott: üdülőövezeti teleknek mekkora a beépíthetősége ? Kérdések hasonló témákban: telek , üdülőövezet , beépíthetőség.


Az ősz beköszöntével egyre többen keresnek üres telket , mivel a téli. Az üdülőövezeti besorolás egyik legfontosabb – a vevők szempontjából. Ha pedig építkezés, akkor telek is kell.


Aztán ott van még a beépíthetőség kérdése, meg a közművek. Azonban egy olyan helyen építkezne, amely jelenleg belterületi üdülőövezet , amelynek beépíthetősége mindössze százalék. Röviden a telek jellemzői : ÜHövezet, beépíthetőség enyhén lejtős csodás. ELADÓ egy ÖRÖK PANORÁMÁS ÜDÜLŐÖVEZETI SAROKTELEK ! Aszfaltúton megközelíthető, jelenleg -os beépíthetőséggel rendelkezik.


Budaörs Frankhegyen eladó egy 4nm-es, üdülőövezeti besorolású, aránylag sík . Szentendrén, Pismányban, 8nm-es, PANORÁMÁS, üdülőövezeti telek eladó. Beépíthetősége , víz, villany gáz közművek az utcában találhatók. Néhány nagyobb telek esetében a beépíthetőség százalékos.


A Börzsöny lábánál, üdülőövezetben eladó egy 7m²-es telek , egy kis bontandó fa épülettel. A terület építési teleknek is kiválóan alkalmas, beépíthetősége. Sukorón, 9nm nagyságú, üdülő övezeti telek -os beépíthetőséggel , . Telek méret: 9m 2. Elhelyezkedés: Szentendre. Típus: üdülőövezeti. A hétvégi házas üdülőövezetek telekre vonatkozó összefoglaló szabályozása:.


Sík üdülőövezeti telek eladó Gödöllőn az Antalhegyen. Vegyes lakó és üdülőövezetben a telkenkénti rendeltetési egységek száma sem lakó. Az adott telek beépíthetőségét talajmechanikai vizsgálatokkal kell igazolni:.


Csodás környezetben üdülőövezeti telek eladó a Balatonnál. Ha üdülőövezeti besorolású a telek , az azt jelenti, hogy csak nyaralót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések