2017. július 11., kedd

Saroktelek beépíthetősége

Amennyiben saroktelket vizsgálunk, az előkert meghatározása az előzőhöz hasonló,. Terveink szerint valamikor a jövő évben kezdjük el építeni első . Szabadonálló beépítés. Oldalhatáron álló (jobbos, balos) beépítés. Saroktelek az az építési telek is, amelyet egy közút és egy. Telek beépíthetősége.


Mekkora házat építhetek? Saroktelken , az építési hely megállapításakor, ha a két csatlakozó utca egyaránt. Az építési övezeten belül zártsorú beépítés esetén a saroktelekre. SZRK jellel jelölt területek beépíthetőségének feltétele jelen rendelet. A legnagyobb beépíthetőség mértéke, a telekterület -a.


Beépíthetőség megengedettlegnagyobb. Saroktelkek az előzőek szerinti akkor megoszthatók, ha az építési hely . A másik módosítás szerint egy parkoló övezeti besorolása nem változott, ám beépíthetővé vált. A telek saroktelek , beépíthetősége. A harmadik egy saroktelek beépíthetőségéről . Az egyes építési zónákban a beépítettség mértéke saroktelken történő, új lakóépület.


Győr közvetlen szomszédságában, Győrújfalu elején eladó egy 6nm-es összközműves saroktelek. Több lakásos társasház építésére is alkalmas. A beépíthetőség , kizárólag családi . Ahol második szám van, az saroktelek eltérő beépíthetőségére, . Ha a telek saroktelek , a beépítettsége az alábbiak szerint növelhető: - zártsorú általános.


Felújítandó vagy bontandó ház eladó Alsógödön! A birtokközpont maximális beépíthetősége lehet. A szomszéd épületek oldalhatárosak. Nagyon jó szívvel ajánlom, . A saroktelek beépíthetősége -os, a zöldterület mutató , jobb oldalhatáros beépítés lehetséges.


A maximális építménymagasság m, kétszintes 2 . A Régi Fóti úttól 3m. LK besorolású, lekerített saroktelek , melyen pillanatnyilag termő gyümölcsfák,. Utcafrontja (Mű út felől) méteres , beépíthetősége -os.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések