2017. július 19., szerda

Kutya autósülés takaró

Trixie Autósülés kutyáknak. Tommi Autósülés takaró CAR-PET. A kutya autós védőhuzatok egyszerűen felszerelhetők, védik az autó hátsó ülését a nedvességtől, a szennyeződéstől és a kutyaszőrtől.


Fedezd fel széles kutya autóülés takaró kínálatunkat! A kutya szállítása autóban egyszerű, ha beszerzi a megfelelő kiegészítőket: kutya biztonsági öv,. A különféle kutya ülésvédők más eltérő rongálás elleni védelmet nyújtanak az utastér burkolatnak.


A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró , melyet az ülésekre. Erős, vastag, szteppelt anyagú. Középen tépőzárral ketté szedhető, így akár . Védi a kárpitot a piszoktól és a kutyaszőrtől. FONTOS TUDNIVALÓ: A terméket megrendelésre tartjuk, így a szállítási idő akár 1-hónapot is igénybe vehet, . Kutyásoknak rögzíthető speciális takaró autóba AKCIÓ!


LÉSVÉDŐ HUZAT AUTÓBA KUTYA SZÁLLÍTÁSHOZ. Az autós kutya ülés, kutya biztonsági öv használata együtt ajánlott! Csomagtartó védő takaró kutya szállításához - Szürke. Első, hátsó ülés védő takaró kutya szállításához - Szürke.


Speciális kutya fekhelyek és takarók a Fressnapftól. Valamint sok speciális, autóba vagy a csomagtartóba való takaró pléd. Kényelmes, levehető párnahuzatú kutyaülés francia bulldogok részére. Több méretben, színben rendelhető, hímzéssel. De a kutya nevével is kérhető.


Ez a prémium ülés takaró meggátolja, hogy a karmok tönkretegyék a kárpitot vagy a bőr ülést, és még. A prémium autós üléstakaró ráadásul a vízálló, varrott kialakításának köszönhetően. Pet Dog Cat autósülés táska hordozó kiskocsi állatok szőnyeg takaró biztonsági öv fedél Mat Protector.


Tájékoztatjuk, hogy a szállítási időink jelenleg 3-nappal hosszabbnak bizonyulhatnak. Korlátozottan vagyunk elérhetőek e-mailben és . Kiváló minõségû, a legnagyobb puhaságú takaró , ami melegen öleli át a kicsiket pihenés . Anyaga: 1 poliészter. Jellemzői: - tökéletes kiegészítő a babakocsihoz.


BoboBaby mikroszálas kocsitakaró. Kiváló minőségű, puha tapintású anyagból, amellyel minden évszakban megóvhatjuk a kicsit a hidegtől, széltől . Kutya mintás wellsoft babatakaró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések