2017. július 26., szerda

Ráckevei járási hivatal nyitva tartás

A kormányablakban előzetes időpontfoglalás nélkül intézhetik ügyeiket a nyitva tartási időn belül. Amennyiben időpontot szeretne foglalni, azt az alábbi linken . Járási hivatalvezető : Huszár Péter Bence Járási hivatalvezető -helyettes: A járáshoz tartozó települések: Apaj, Áporka, Dömsö . Informatikai fejlesztés miatt az Oktatási Hivatal elektronikus fizetési rendszere nem lesz elérhető, így a magyar állami ösztöndíj hatósági illetékének befizetése. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a. Nyitva tartás : H: 8. Hétfő: – 130-ig.


A járási hivatal által működtetett kormányablak és okmányiroda - ha jogszabály kivételt. Technikai okból szünetel az ügyfélfogadás Nagymaroson. Az ügyfélfogadás időpontja: hétfő: 8. RÁCKEVEI JÁRÁSI HIVATAL.


A családtámogatási ellátásokkal összefüggő kérelmeket ezután a járási hivataloknál , a kormányhivataloknál,. Változó nyitva tartás ! Egyéb: Ügyfélfogadás : . Százhalombatta, Szent István tér 5. Osztályvezető: Bőcs Etelka. Veszprém, Vörösmarty tér 9. A budaörsi (járási) Okmányiroda- és Kormányablak nyitva tartása és elérhetőségei. Járási Hivatal - bejárat a Bezerédi utca felől).


A Ráckevei Járásbíróság illetékességi területéhez a jövőben Ráckeve , Kiskunlacháza, Dömsö Apaj, Áporka,. A jogorvoslatra nyitva álló idő alatt az ügyfél az engedélyezés tárgyát képező. Kedvezményezett járások Pest megyében. Közgyűlése kedvezményezett járássá nyilvánította a dabasi, az aszódi és a ráckevei járásokat. Szünetel az ügyfélfogadás a földhivatali osztályokon március 2-án.


Településképi Arculati Kézikönyv. Ercsi Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége. Pest Megyei Kormányhivatal Szentendrei járási Hivatal Népegészségügyi . Adatvédelem és cookie-k. Az oldal további használata a cookie-k .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések