2017. július 10., hétfő

Elte gti órarend

Számonkérések, Tájékoztatók, Mintatantervek. Az órarendekben a felső sorban elhelyezett szűrők segítségével tud keresni. Ismét hatalmasat nőtt az ELTE GTI -re jelentkezők száma. Jól jött az oktatástechnológiai lépéselőny – már fut a távolléti oktatás az ELTE GTI -n . Kizárólag a hallgató Neptunban rögzített hivatalos hallgatói e-mail . Lendületes mesterfelvételi, ütemezett félévkezdés az ELTE GTI -n. A nemzetközi gazdálkodás alapszak erős nemzetközi irányultságú, mégis általános gazdaságtudományi szak.


Az ELTE pénzügy mesterszakja elsősorban vállalati. Tantárgyak olyan színes csomagját hallgathato mint . Az online órarend április 20-ától változik, amelyről szintén találtok információkat a cikkben. Országosan aligha mondhatják el többen, amit az ELTE GTI -n igen: a tantárgyak . Gólyaként most még lehet, hogy úgy érze hogy nem fogsz kiigazodni az egyetemi élet sokoldalúságában. Ezért is indul el a BEAC, . Ha lemaradtál volna a storykba kitett órákról, akkor itt az összefoglaló órarend ki,.


Nem értem, hogy miért kell mindezt az ELTE -hez való csatlakozás szívóerejével. Egyrészt nemsokára ki kell alakítani az órarendeket , és indul az őszi félév, nincs tehát sok idő, maximum egy-két hét. A GTI oktatóinak fogadóórái a távoktatás időszakában. Fogadóórák és az oktatók elérhetőségei.


Gazdaságtudományi Intézet. Content tagged with órarend. Elméleti nyelvészet BA, ELTE - MTA Szabadbölcsész alapszak, ELTE MTA Elméleti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések