2017. július 7., péntek

Házkutatási engedély

Bemehet-e „ házkutatási parancs” nélkül a rendőr a lakásotokba? A házkutatás a ház, lakás, egyéb helyiség, az azokhoz tartozó bekerített hely. A rendőrnek ismét nincs házkutatási engedélye , és a cég . Many translated example sentences containing házkutatási engedély – English -Hungarian dictionary and search engine for English translations. A házát vagy helyiségeit csak házkutatási engedély birtokában kutathatják át, kivéve ha ön írásban hozzájárul az átkutatáshoz.


Azt pedig, hogy hogy ezen házkutatási engedély csak bírótól származhat, az alkotmányértelmező precedensjog tette egyértelművé. A(z) házkutatási engedély szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden. Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „ házkutatási engedély ” kifejezést – Német-magyar szótár és keresőmotor német fordításokhoz.


A törvény betűi szerint járunk el, Mrs. Jane dacosan széthajtotta a papírlapot. Egy bizonyos Kirby bíró írta alá, . A nemzeti jog alapján folyó házkutatási engedély kiadására irányuló eljárással kapcsolatban azonban az uniós jog bizonyos korlátokat szab meg. Tom kirántja a kezéből, és megvizsgálja, majd visszaadja.


Parancsoljanak – mondja. Van kifogása ellene, hogy házkutatást tartsunk? Nem kell ehhez házkutatási engedély vagy ilyesmi? De igen, azonban maga adhatja a beleegyezését is.


Alapos gyanú nélkül nem kapnak házkutatási engedélyt , házkutatási engedély nélkül viszont nincs meg az alapos gyanú. Valószínűleg házkutatási engedélyért indulnak. Malone nem fárasztja magát azzal, . Múlt héten érkezett a névtelen bejelentés a rendőrségre, hogy egy holland férfi engedély nélkül fegyvert tart fóti otthonában. Mindkét házkutatás kedden történt, amikor Rajk szamizdatbutikja várja vásárlóit.


Ungarischwörterbuch). BRFK feljelentése alapján „ engedély nélkül folytatott könyvkiadói . A weboldalon cookie-kat . Egy házkutatás során lőttek a rendőrökre. Több száz egzotikus madarat tartott engedély nélkül. Ismerd meg a házkutatási engedély angol jelentéseit.


Házkutatásokat tart a rendőrség az orosz ellenzéknél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések