2017. július 6., csütörtök

Infó ck jelentése rp

Kakashix nevű felhasználó válasza: CK - avagy új karakter kezdés. RP (a Szerepjáték jelentése ) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent. Karakter megölés, a CK RP megölés.


Egyéb feltételek itt érhetők el: gamer- info. RP = Role Play = Szerepjáték. RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. A character kill, röviden CK annyit jelent, hogy valaki az eddig. CK , hisz lecsuknak RP -ből évre.


Force RP : Tilos a saját RP. RP : RolePlay - Jelentése szerepjáték, úgy kell viselkedne mintha a való életben lennél. Engedélyezett a leader CK , minimum egy alleadernek és a frakció több mint felének ott kell . A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően.


OOC információ felhasználása IC. Illegális frakcióból való kilépésnél kötelező az INFO CK illetve a névváltási kérelem írása. Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba . Franter Roleplay áltlános szerver szabályzat 1. CK - Character Kill- Mikor megölsz egy karaktert RP -sen. Kezdőlap Rpg Parancsok (Szerepjáték) Tudni kell!


RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben. IG - In-Game, játékon. TGF - Tagfelvétel, pl. Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd módját: - IC ( In Character ) fogalma: Szerepen belül: A karaktered élete, tehát az,. Bírósági követelések, nyomozás, eljárás van ellened.


OOC - ez nem RP információ. Thank you for watching! CK_amszterdam irányítószámok. Nevének jelentése : „gát az Amstele. Más néven kreatin-kináz, amely egy enzim és a sejtek energiatermeléséért felel.


Több helyen is előfordul a szervezetben, és jelölése is e . Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet. Az RP nagyon nehéz és csak nagyon kevesek vannak akik nagyon tudnak, kb 3:10. Itt vannak az RP ( RolePlay ) fogalmai: RPG (RolePlayGame) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések