2017. július 18., kedd

The right mix 2

A termék nem szállítható, csak helyszíni átvétellel tudja megrendelni - lásd ajánlatkérés. Erről a termékről még nem érkezett . Válassz a legmenőbb shakerek közül! Vásároljon nálunk minőségi aPS márka választéka - Shaker márkák APS. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: A fényképeken az aukció tárgya látható a képek szerinti állapotban.


Gyűjtőbe Minta letöltése.

A legjobb kiegészítő nem sokat jelent, ha nem a legjobb shaker üveg keverni őket! Felsoroljuk a legjobb protein shaker üveg a piacon. Bar Craft részes koktélos szett, 4ml - Kitchen Craft.


Master Mix üveg shaker , 4ml - Kikkerland. Pillanatnyilag nem elérhető. A szakmában a Boston shaker a leghasználatosabb báreszköz, mely rengeteg különféle színben, mintával és típusban található meg webshopunkban is!


Már nincs kínálatban. Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető .

Mason üveg shaker , 9ml - Men´s Society. Báreszközök, bárkellékek, koktél, shaker , szirupok, flair üveg és minden amire szüksége lehet egy mixernek. Koktélbolt - Minden ami bár! Készíts egy jó koktélt! A praktikus tetőnek köszönhetően egy mozdulattal nyitható és zárható.


A shakerek új generációja! A beépített szűrővel töltés közben a jég és gyümölcsmag. BlenderBottle Radian üveg Shaker 820ml.


Olcsó FruitInfuserGreenüveg650ml Shakerek árak, akciók. GymBeam Fruit Infuser Green üveg 650 . Legfrisebb online webshop Kikkerland árak. Elegáns üveg shaker receptekkel, a tökéletes koktél elkészítéséhez. Mosogatógépben mosható. SportsDirect Shaker Üveg.


Flairco Shaker zsonglőr eszköz, kellék. Tanuld meg te is, hogyan zsonglőrködnek a bárokban, a shaker -ekkel. BOSTON, Használt kávégépek, garanciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések