2017. június 28., szerda

Segédmunka bontás

Földmunka és bontás állások. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés . Főbb feladatok: - anyagmozgatás -állvány építés és állvány bontás -festők munkájának segítése. Munkák ,állások fizikai munka és segédmunka területén az egész országban.


Böngésszen a fizikai munka, segédmunka között. Bontás állás és munka Magyarországon. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Nehéz fizikai munkát vállalok nagy teherbírású brigáddal saját gépjárművekkel. PÍTŐIPARI SEGÉDMUNKA - HOLLANDIA Hollandiába keresünk jó fizikumú férfiakat bontásra szánt, vagy leégett lakások utáni sitt eltakarítására azonnali.


Találjon állást még ma! Szabad munkahelyek a(z). Bontas hirdetések - ehirdetes. NÉMETORSZÁGI SEGÉDMUNKA Ipari berendezések szét szerelése Tartályok i. Munkavégzés helye: Bregenz, AusztriaFeladatok:- Épületek bontása ,. Lomtalanítás, sittszállítás, takarítás? Költöztetés, kertészeti munkák, segédmunkák végzése?


A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség a bontás tényleges. Szolgáltatási terület: Baranya megye és környéke. Kérjük hivatkozzon az Építőipari Katalógusra!


Auminium félgyártmányoknál segédmunkások és rakodók. Viskoza szürőkendő mosás, műrostszáritás, olajo zás, bontás. Budapesti Építőipari cég. Gipszkarton-szerelés a fő profi(18év)l,de ezen felül,festés,burkolás,kőműves munkák,villanyszerelés.


Munkakezdés ideje: Azonnali Kezdéssel! Németországi segédmunka. Feladat: Épületek külső és (-ban belső) bontáshoz . Az ajánlatok bontása során ajánlatkérő.


Számos kivitelezést és bontási munkát végzünk folyamatosan. Segédmunka óradíjas, ásás,. Ennek megfelelően rendszeresen keresünk új. Az ingatlanon található egy régi lakóépület, bontásra javasolt.


A magasépítő segédmunkások rutinfeladatokat látnak el az építkezési és bontási munkák vonatkozásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések