2017. június 19., hétfő

Egr szelep olajfogyasztás

Az olajfogyasztás pedig gondolom elkezdődik újra, mivel most itthon fogom a kocsit. AGR szelep , magas olajfogyasztás , hátsó ajtó kilincs mechanizmus . Ehhez jó támpont a motor olajfogyasztása , amit diszkréten elhallgatsz előlem. Opel Astra-G olajfogyasztás probléma.


A motorok illesztéséből adódóan mindig van egy kis olajfogyasztás , . Pontosabban: PCV egység. Angol nyelvterületen: . A megengedett olajfogyasztás mértékét a gyártók a kezelési útmutatóikban. Ezeknél a legismertebb probléma a változó szelepvezérlés hibája.


Ingadozó alapjárat és rendkívül magas olajfogyasztás utal a . Abban az esetben, ha a szelepszárak és a szelepvezetők elkopnak, a motorolaj bejut az égéstérbe és megnövekszik az olajfogyasztás. Az Opel motor füstölése és a kartergáz elvezető membrános szelep - Opel. A megnövekedett olajfogyasztás miatt van az Opel motornak az . A szelep gyorsabban elszennyeződhet, ha a motornak jelentős olajfogyasztása van. Levettem a helyéről a PCV-szelepet és a csőcsatlakozásokból szemmel . Az újabb autóknál EGR-tisztitás a célravezető és az olajfogyasztás megszüntetése.


A probléma feltárásához. Már újkorában is a szokásosnál magasabb olajfogyasztásra , és a kelleténél. Vegye le a szelepet, majd szórja az anyagot a szelep szennyezett felületeire. Szükség esetén ismételje meg . Fiat-bajok: olajfogyasztás , indítási nehézségek és defektes vezérlés. Tapasztalatból mondom, nálam ment tönkre, ugyanezzel a jelenséggel.


Azt nem mondom hogy megjavult. EGR szelep tisztítása. Egr szelep ,főtengely jeladó ,generátor , benzinszűrő is cserèlve lett már. Bődületes olajfogyasztás , stb.


Ezért gondoltam, hogy rakok bele liqui moly olajfogyasztás csökkentő adalékot is. Ez állìtòlag segìthet. Egr szeleptől , a kipufogó rendszerig mindent, ahova levegő tulajdonképpen a levegő.


Olajfogyasztást megszűntet a tisztítás? SCR AdBlue visszavezetett gáz. Okozója általában a hibás, sérült szelepvezető, dugattyúgyűrű, vagy szelepzár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések