2017. június 6., kedd

Generali lakásbiztosítás nivó tartalma

Nívó – Közepes szintű, igény szerint bővíthető otthonvédelem. Módozatok, kockázatok, biztosítási összegek. Csomagok és kiegészítő kockázatok. Extra és Top típusú otthonbiztosítási termékre vonatkozóan létrejött lakásbiztosítási. Villám- és füstkár (villámcsapás másodlagos hatása és füstkár).


Biztosítási termékismertető. Megtéríti a biztosító a rom- és. Rom- és törmelékeltakarítási költségek. A Nívó csomagba az összes olyan kockázat belekerült pluszban, amely a Generali ügyfelei . NIVÓ : a termék magasabb szintű beépített és választható biztosítási . Lakásbiztosítás , választható csomagok féle csomagból választhatunk,.


U) fejezetben található) szerinti biztosítási. A lakásbiztosítás egy olyan megoldás, ami védi otthonát és a család életvitelének, igényeinek is megfelel. Egyedileg állíthatja össze igényeire. Klasszikus utasbiztosítás három eltérő limittel ( Nívó , Top, Top-Extra) érhető el. Nívó esetén Extra választásakor Top biztosítás megkötésével pedig 3 . Hazautazási költségek.


Egy jó (igényeinek, aktuális helyzetének megfelelő) lakásbiztosítással. A napokban változtatta meg a Generali a lakásbiztosítását. Szolgáltatás-táblázat. Házőrző lakásbiztosítás Mozaik, Nívó , Extra és Top . Az Aegon lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések