2017. június 22., csütörtök

Miskolc parkolás sárga zóna sms

Parkolási Divíziójának weboldalán olvashatóak: . A parkolási területekről, a zónakódok aktuális listájáról és a parkolás további . AJKA, BADACSONYTOMAJ, BALASSAGYARMAT, BALATONFÖLDVÁR, BALATONFÜRE BUDAPEST, BÉKÉSCSABA . Közterületi parkolási zónák térképe. A térkép tájékoztató jellegű! AJKA , BADACSONYTOMAJ, BALASSAGYARMAT, BALATONFÖLDVÁR . A díjköteles várakozási területek, zónák és azok üzemeltetése. SMS üzenetben foglalt időpont az . Mobilparkolás SMS -sel HATÁROZATLAN IDŐRE Ha nem tudja előre, hogy . A város felszíni, közterületi parkolási rendszerének üzemeltetője valamint a parkolóházak, mélygarázsok működtetője.


Részletekért kattintson a kívánt zónára. Map tiles by Stamen Design,. Mi történik, ha téves helyre fizetjük a parkolási díjat, vagy ha.


Ha az adott zónában a parkolás maximális ideje korlátozott, úgy annak. SMS -el vásároltam parkolójegyet , azonban a rendszámot elgépeltem . A fizetőparkolás , a parkolási bírságok világa mindig is ingoványos terület volt. SMS , vagy simán csak a sofőr. Parkolójegy és parkolási díj fizetése mobilon, online! A szolgáltatás mentes bármilyen kényelmi díjtól vagy SMS költségtől, csupán a GPRS adatkapcsolati díj.


A fent felsorolt fizetős parkolók mindegyike kiemelt sárga zónás parkoló. A zóna kód meghatározása az alkalmazásban nem lehetséges GPS-sel, annak. A parkolási idő megkezdéséről és leállításáról Ön minden esetben kap egy SMS - t. Ha mostanában a fővárosban szeretnél parkolni , akkor jobb, ha felkészülsz egy. SMS -t, vagy bedobáld a pénzt, a legjobb,. Szelvények jelölése SMS kód Egység ár Zöld zóna Sárga zóna Kék zóna.


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a parkolási rend megváltozott. A korábbi három (zöl sárga , kék) zónát kettő váltja fel (zöl sárga ). Az új parkolási zónatérképet itt az oldal alján, illetve a szepark. Zóna park, zóna száma park, hu mobil parkolás , park, eger bazilika park,.


Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések