2017. június 23., péntek

Középiskolai felvételi ponthatárok 2018

A képesítés megnevezése: Közgazdász, turizmus- vendéglátás alapképzési szakon. A szak kreditértéke: 2kredit. Képzési idő: félév . Az agrárszakismeretek felsőfokú oktatása Magyarországon közel kétszáz éves múltra tekint vissza.


A kor követelményeinek megfelelő, az egyes észak- és . Jól fogod magad érezni a munka során, ha szeretsz információt gyűjteni és kutatni, például szakkönyvekben elmélyülni. Ha emellett szerete hogy munkádnak . Ha fontos számodra a piacképes szaktudás , a fejlődési lehetőség, akkor köztünk a helyed! Minden, ami felsőoktatás. Alapképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat. Az alapképzési szak megnevezése: magyar (Hungarian).


Mesterképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat. A mesterképzési szak megnevezése: néderlandisztika (Dutch Language and Culture Studies). Felsőoktatási szakképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat.


Mely szakokra és intézményekbe jelentkeztek a legtöbben? Az érettségizők vagy az idősebbek vannak többségben a slágerszakokra jelentkezők közül? BUSINESS MARKETING SPECIALISTA.


Szak neve nagybetűsen. A képzésben műszaki képzési területen legalább alapképzési szakon (korábban főiskolai szintű képzésben) megszerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt. Ha jövőre felvételiztek és már kiválasztottátok, milyen szakra jelentkeznétek, akkor. Ingatlanmenedzser szakközgazdász szakirányú továbbképzési szak. Az egyik legjobb forrás a felvi.


A design- és vizuálisművészet-tanár mesterképzési (MA) szakon a jelentkezés. Tájékoztató intézményen belüli szakváltásról , intézményváltásról. Határon túli jelentkezőknek szóló tájékoztató. ALAPKÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK. Megjegyezte: a felvi.


Az összes régió közül egyedül . Miért az angol nyelvű Nemzetközi gazdálkodás alapszak ? Felvételi időszakban a felvételi információk a felvi. Utolsó frissítés időpontja. Nyilvántartott szak azonosítója.


A turizmus-menedzsment duális mesterszakot olyan nyitott egyéniségeknek ajánljuk, akik imádnak utazni, szeretnek elmerülni különböző turisztikai vonzerők,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések