2017. június 29., csütörtök

Élelmezésvezető képzés

Tanuljon az Interneten egyéni időbeosztásban. EFEB Online tanfolyam. Tanfolyami napok ‎: ‎Saját időbeosztás szerint - A. Most kedvezménnyel!


A képzés óraszáma: 5óra (Elmélet: 3óra, Gyakorlat: 2óra).

Biztos szakmára vágysz? Közétkeztetésben dolgozol és feljebb lépnél? Légy élelmezésvezető ! Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a . OKJ képzés részlefizetéssel. OKJ élelmezés vezető képzés és végzettség által képes leszel: összetételük alapján megállapítani az élelmiszerek és ételek szervezetre gyakorolt hatását . IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az Élelmezésvezető szakmai képzést , a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam.


Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.

Tisztelt Élelmezésvezetők ! Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ Dél-Alföldi Szervezete által szervezett, . Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül. A képzés megkezdésének feltétele: Iskolai előképzettség: érettségi végzettség. Egészségügyi alkalmassági követelmények:. Hosted by Eltan volt Öveges Képző Kft.


Cégünk jelenleg nem foglalkozik élelmezésvezető szakképzéssel. Szeretnénk felhívni figyelmüket arra,. Az új rendelkezések szerint szakmai képzés (régi OKJ ) ezt követően csak. De intézkedés van élelmezésvezető képzés indításban amit . A képzések további folytatásáról írásban fogjuk értesíteni Önöket.


OKJ tanfolyamainkhoz több nyelvű bizonyítványt is kérhetsz! OKJ-S ÉLELMEZÉSVEZETŐ KÉPZÉS ELINDULT BUDAPESTEN ÉS BÉKÉSCSABÁN! MÉG LEHETŐSÉG VAN BECSATLAKOZÁSRA!


EMMI rendelet (továbbiakban rendelet) gyakorlati . Keresés: OKJ Képzés Pécs.

Szakma szerzése Pécsen! Helyszín: Országos képzések. OKJ-s képzések , tanfolyamok és oktatás.


Vásárosnamény: Élelmezésvezető Válasszon tanfolyamot, képzést az alábbi lehetőségek közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések