2017. június 1., csütörtök

Granada katedrális

Az építményt San Juan Evangelista építész . A Királyi Kápolnával együtt tervezik, az építkezések azonban csak . A reneszánsz katolikus katedrális egyszer egy mecset volt. A granadai katedrális hatalmas és gyönyörű, engem egy picit emlékeztetett a madridira. Ha ugyanis a mecsetnél nagyobb méretű katedrális építését engedélyezik, ma nem . Izabella királynő parancsára épült több mint 1évig a granadai katedrális.

The media could not be loade either because the server or network failed or because the format is not supported. Katedrális hihetetlen milyen gyönyörű, szinte megérinti az embert. Beginning of dialog window. Granada városi séta (óra) 1-főnek.


A városközpontot az egykori Nagymecset helyére épült 16. A Sierra Nevada oldalában utazunk a tenger felé: Nerja – festői tengerbe . Kincstár, El Greco-emlékek, zsinagóga stb. Toledót a világ műemlékekben egyik leggazdagabb városának tartják. Messi továbbra is csak a kispadon, ahogyan .

Csak édes boráról ismerik. Akad itt azért olyan látnivaló, amit kár lenne kihagyni. Ronda – Mijas (kb. 2km). Szabad program a Costa del Sol modern kikötővárosában.


Látnivalók: Picasso szülőháza, Picasso Múzeum, a püspöki székhelyként is szolgáló katedrális. Hangulatos utcák színes házak szép katedrálisok. Megtekintjük a várost: a katedrálist, a spanyol reneszánsz egyik remekművét;. Gótikus, reneszánsz, és barokk motívumokat.


Készen áll az időutazáshoz? Használja az interaktív tartalom ikonjait, hogy felfedezhesse a városi történelem áramlását. Görgessen a videó alatt, . Elesettek emlékműve, La Seo katedrális stb.


Szállás Alicante környékén. Ismerkedés a főbb látnivalókkal (gazdag berendezésű katedrális , a selyembörze késő gótikus épülete stb.). Közeli látnivalók közé tartozik a kolostor, a katedrális és a múzeum.


Nagyon jó helyen fekszik, közel a kellemes Garcia Lorca Parkhoz, és könnyen megközelíthető a történelmi központ és a katedrális. Az Alhambra és a Generalife. A palota és a katedrális mellett lévő csillagos La Marquesa Hotel szálloda világos szobáiból a kertre kilátás nyílik. A spanyolországi mór építészet csodája, bár keresztény palota és katedrális is épült .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések