2017. június 9., péntek

Csomagtartó védőhuzat

Ez a csomagtér védőhuzat óvja a gépkocsi csomagtartóját a szennyeződésektől, nedvességtől, szagoktól, s ezáltal ideális háziállatok csomagtérben való . A csomagtartó oldalsó falait is védi. Trixie védőhuzat autó csomagtartóba. Mérete: x m. Megvédi a csomagtartót a szennyeződésektől és szőrtől. Hasonlítsa össze az árakat! Az autó csomagtartójában használható oldalfalas védőhuzat - csomagtértakaró - kutya szállításához.


Nagyon jól használható kombi autók csomagterében. Kegel Alex Ülés Védőhuzat. Mucky Pup csomagtér védőhuzat. Hunter Védőhuzat csomagtartóba - Utazás - Best4Pets.


Könnyen csatlakoztatható a fejtámlákhoz. Fekete színű védőhuzat a csomagtér tisztántartásához. A Dexter védőhuzat tökéletesen védi a csomagtartó felületét a kutyaszőrtől, kosztól vagy az esetleges karcolásoktól és egyéb szennyeződésektől.


A hátsó ülés fejtámlájához rögzíthető hátsó rész magassága cm. Ha alacsonyabb a hátsó ülése, . A BAXTER védőhuzat a kutya vagy poggyász szállítására a csomagtartóban. Az autók csomagtartójába elhelyezhető nylon védőhuzat , tépőzárral. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Tekintse meg az Ambringa. Fahrer Bosch csomagtartó akkumulátor védőhuzat - Elektromos kerékpár alkatrészek és. Ft-os kedvező áron online . Abus esővédő védőhuzat közepes és nagy nyeregtáskához. Csomagtartóba Védőhuzat (20×50m). Basil neoprén védőhuzat Shimano Steps csomagtartó akkumulátorhoz.


Tetőcsomagtartó alkatrész vásárlás a legjobb áron: Menabo, Compass, HOMASITA, G UNIV EU, Lampa,. Ft - BringaBoard Kerékpár Webshop, . Védőhuzat, Utazáshoz, Kutya felszerelések, KUTYA, Alphazoo Partner Webáruház. Olcsó eladó új és használt csomagtér védőhuzat.


Akciós védőhuzatok, huzat akár . Anyaga: az állat szempontjából biztonságos . A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró, melyet az ülésekre kell helyezni, . Kiegészítő felszerelés házi kedvencek részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések