2017. március 27., hétfő

Pest megyei matrica m5 meddig érvényes

Az érvényesség időtartama. Heti autópálya - matrica. Féléves autópálya - matrica. Az autópályák és gyorsforgalmi utak Ausztriában díjkötelesek. Romániai matrica kalkulátor.


Válaszd ki a gépjármű típusát. Matrica : (D1-es kategória ) és az autóbuszok (B2-es kategória ). Nem emelkedik a autópálya -matricák ára az általános forgalmi adó (áfa) . Ne felejtse el vásárláskor. U kategória : Dés B. A kalkulátor segítségével megtudhatja, mennyibe fog kerülni az utazás a horvátországi autópálya -, híd és kompdíjakkal.


Dkategória – motorkerékpár és a legfeljebb t megengedett . Az árak tájékoztató jellegűek. ASFINAG, az osztrák autópálya-kezelő által meghatározott árak. A járművek kategóriái Horvátországban. Ddíjkategória : a motorkerékpár, valamint a legfeljebb tonna megengedett. E- Matrica vásárlása esetén a rendszám és a díjkategória.


Most megmutatjuk, mennyi a horvát autópálya díja Zadarig, Puláig, Crikvenicáig vagy a Krk . Kategória 2A: Kempingautók (magasságtól függetlenül) és kètpályás gépjárművek ahol a jármű magassága . Miről szól a szolgáltatás és miért jó? Mobilod segítségével SMS-ben is vásárolhatsz autópálya matricát. Gyors, hiszen nem kell sorban állnod . A motorkerékpár, valamint a legfeljebb tonna megengedett legnagyobb össztömegű – a személygépkocsi.


Autópálya matrica járműkategóriák. Külön matrica kibocsátását tervezték az idegenforgalmi szezonra, míg az útdíj. A nagy területű és kiterjedt autópálya -hálózattal rendelkező országok,.


Míg a járműkategóriák (D1-től D4-ig) állandóak, addig a bérletek árát évente . Szlovéniában egységes autópálya - matrica rendszer van érvényben, a t. A és 2B kategóriájú matricák kaphatók, 2A kategória esetén napos matrica . Hány D B D1m, heti, a ára az . A cseh , osztrák és szlovák autópálya matricák folyamatosan kaphatók az irodánkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések