2017. március 15., szerda

Google pixel 3a mobilarena

Fontos frissítés érkezett a Pixel 4-ekre - A decemberi hibajavító csomag mellett eSIM. Ha az akku fontosabb akkor a Xiaomi-t vedd. Az raver meg a 3a XL-re is.


Kameraban is jobb foleg GCam app-al. Eddig úgy volt hogy pixel lesz, de sürgős lett a dolog. Első pixelem, kíváncsi leszek rá. Pixel 3a xl megrendelve, galaxy s10e-t fog váltani. Mobilarena Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból.


Félre ne értsetek, imádom a pixel art címeket, de helyünk kell kezelni őket. Alternatif yok değil. Eladás oka - kipróbálásra vettem, a dual sim hiánya miatt nem fogom sajna . Vk, OrigoTeszt melyik sztár lenne a legjobb barátnőd. A készülék Németországból származik, a számla a mobilcom . Sight to allow you take a picture of the Milky Way with one tap ( Pixel 3a , and 4). Mobilaréna teszt: Honor - tisztelet a kivitelnek.


KEWEISI 4V-20V 0- 3A USB Charger Power Battery Capacity Tester Voltage Current Meter. Kivancsi leszek a mobilarena tesztre. De az osztrák híradóban mégsem csupa pixel egy utcai tudósítás. Színes kijelzõ, OLE OLED. Multitouch, Igen, Igen.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések