2017. március 29., szerda

Csomagtértálca házilag

Megvédi a lökhárítót a karcolódástól a lökhárító védő huzattal, amikor a kutya kiugrik a csomagtartóból. Könnyen csatlakoztatható, a hátsó ülés fejtámláihoz és. Tartós, könnyen tisztítható . Védőhuzat csomagtartóba biztonságos, kényelmes kutyaszállításhoz. A Rex II védőhuzat tökéletesen védi a hátsó üléseket a kosztól, szőrtől és esetleges sérülésektől. Biztonsági öv nyílásokkal van ellátva, így egy kutya , Prémium . Csomagtartóba való takaró levehető lökhárító védővel és speciális.


Ft-os kedvező áron online . Ugye Ön is sokat vesződik az autó ülésére ragadt kutya vagy macskaszőrtől. Szinte lehetetlen eltávolítani, mint. KUTYA , MACSKA felszerelés, ÁLLAT TARTÁS, Díszállat és. VÉDŐHUZAT AUTÓ CSOMAGTARTÓBA 1. AUTÓS OSZTHATÓ CSOMAGTÉRVÉDŐ HUZAT 180x130CM.


Négylábút a kocsiba, avagy autós kaland kutyamódra. Sürgés-forgás, pakolás, bőröndtuszkolás a csomagtartóba , kutya a hátsó ülésre, és már . Autóülés védőtakaró kutya alá, hátsó ülésre rakható védőhuzat. Olcsó eladó új és használt kutya autós védőhuzat. Trixie és autó csomagtartóba védőhuzat.


Akciós védőhuzat , huzat akár. Védelmet nyút az autó csomagtarében a szennyeződések és a szőr ellen. Kutya autós ülés védő. Kategória: Utazáshoz kiegészítők. Méret: Kistestű, Közepes, Nagytestű.


Az autó csomagtartójában használható oldalfalas védőhuzat - csomagtértakaró - kutya szállításához. Nagyon jól használható kombi autók csomagterében. Prémium minőségű kutyapokróc , mely kisállatok szállítására tökéletesen . Könnyen kezelhető, minden szokványos járműtípushoz illő, autós védőhuzat.


Ez a takaró a kocsi hátsó ülésére szerelve lefedi a teljes hátsó ülésfelületet – a . Az autóülést védő takaró szíjak segítségével egyszerűen a fejtámlához rögzíthető. Praktikus, könnyen mozgatható autós védőhuzat csomagtartóba. Megvédi a kárpitot a szennyeződésektől és kutyusunk elhullott szőrétől.


Kiváló minőségű védőhuzatok autó első- és hátsó ülsére, csomagtartóba kutyák szállításához. Autós üléshuzat kutyáknak online rendelhető webshopunkból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések