2017. március 24., péntek

Dekor falióra

Batman 3d dekor falióra , amely mind a gyerekszobába, mind pedig a szuperhősökért rajongó felnőttek hálószobájába, vagy épp a nappali falára kiváló . Az idő gyorsan múlik, de ha látványossá teszed egy különleges órával, fantasztikus élményben lesz részed minden egyes percben. LOVE feliratú dekor falióra fából. Arab számlapos, másodperc mutatós.


V AA elemmel működik, mely nem tartozék. Mérete: 35x3xcm.

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Dekor Faliórák Többféle Variációban. Loft Falióra Strapabíró Acélból Faldekoráció Falióra. Cikkünkben segítünk megtalálni a tökéletes darabot, amely bearanyozza majd az otthoni légkört. Egyedi faliórák nagy választékban.


Fényképes faliórák modern csendes kivitelben. Fali óra fotótartóval Órák színes. Exkluzív megjelenésű faliórak nappaliba, vagy az irodába.

A minimáldesign és különleges minőség garantáltan. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerezz egy 3D-s dekor faliórát és ints búcsút az átlagosnak.


Ezen aztán akkora számok vannak, hogy egymást lökdösik le az óra számlapjáról. Kiváló választék Faliórák , ébresztőórák, dekor órák, asztali órák megfizethető áron! Ingyenes szállítás 1országban. Az Ön kosara még üres! Tegye a kívánt termékeket a kosarába!


Wood - Game of Thrones - falióra 4. Miért válaszd a ByHome-ot? Irodaberendezés, dekor. Még nem érkezett értékelés. Az éves katalógusunkban szereplő termék.


Prémium minőségű óriás faliórák otthoni és irodai felszerelésnek akrilból, pontos működéssel, év garanciával. Sweep second folyamatosan járó csendes, elemes óraszerkezet mérete: 2mm kerek forma fekete színű, műanyag keret analóg, fehér számlap fekete arab . WOW színű előlap geometriai mintázattal és nagy . Beach falióra madzaggal - Ego Dekor.

Pillanatnyilag nem elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések