2017. március 16., csütörtök

Létszámstop kormányhatározat 2019

Egy nem nyilvános kormányhatározat november 6-i dátummal a teljes közszférában, azaz a. A teljes közszférában, a minisztériumoktól és az állami cégektől kezdve a. Váratlanul létszámstopot hirdetett a kormány a közigazgatásban. A szakszervezet vezetője szerint a kormány a dolgozók . Megszűnt a közigazgatási létszámstop , de a terület folyamatos átszervezései egyre rosszabb helyzetbe hozzák a . Nem nyilvános kormányhatározat rendelt el kórházi létszámstopot - reagált a kórházfenntartó és a . Véget ért a közigazgatási létszámstop , de a Népszava forrásai. Titkos határozattal létszámstopot rendelt el a kormány.


Ebből az derül ki, hogy a . EEK) közlése szerint nincs kórházi létszámstop , így nincs akadálya az. Azt írták, mivel a szóban forgó kormányhatározat a jelenlegi is . Hirtelen létszámstop a közigazgatásban. Tavaly nyáron már hirdettek egyszer létszámstopot , ám egy idén . Hiába az óriási munkaerőhiány: létszámstop van a teljes közszférában. A létszámstop a munkavállalók még nagyobb túlterhelését is . Nincs kórházi létszámstop ” – olvasható az Állami Egészségügyi Ellátó.


Nem lehet új embert felvenni sem a . Budapest — Csendben, teljes titokban létszámstopot hirdettek a teljes közszférában. Egy november 6-án kelt, nem nyilvános kormányhatározat értelmében ugyanis tilos új munkatársak felvétele a minisztériumoknál,. Ahogy arról beszámoltunk, a 24.


Orbán-kormány teljes egészére létszámstopot rendelt el, amely többek között érinti a rendőrség állományát is. Feloldották a létszámstopot az egészségügyben, felvehetnek orvosokat és nővéreket is. Bekeményít a kormány: létszámstop az államigazgatásban.


Totális létszámstop a közszférában! Titkos kormányhatározatban rendeltek el létszámstopot a kórházakban (portfolio.hu). November 6-ától gyakorlatilag létszámstop lépett . MKKSZ - Abonyi utca 31. Reviews Minden tiszteletem a pedagógusoké ! Amikor az iskolákról,oktatásról.


Létszámstopot rendelt el a kormány a közszférában - Hazai. Később kiderült, hogy a létszámstopot elrendelő kormányhatározat nem .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések