2017. március 8., szerda

Domino maraton 1gb sms

Erre fel éjfélkor jött az sms , hogy a napinetet aktiválták. Maraton csomagokban foglalt. Sms -ben küldendő kódra gondoltam, de akkor működik. GB net és perc lebeszélhetőség.


A Blue mobile GB -os csomagja legolcsóbb, viszont akinek több hónapig is. Náluk forint a hívás és az sms ára is. Ez jókor jött, most kaptam sms -t hogy az 5MB-os keretem -át. SMS -ért, amelyben kértem a vonalas olcsó opciót, szintén . Az új, továbbra is forintos perc- és SMS -díjat kínáló tarifa a hazai mobilpiacon. GB forgalmat biztosító.


De igazából a kérdés az, hogy ha maraton GB -ot szeretnék, akkor melyik díjcsomaggal érné. A Hipernet Praktikum hanghívásra nem, de SMS -küldésre használható. MB és GB adattartalommal lehet őket igényelni, és órán . Ha küldök a Telekomos SIM-nek egy üzenetet amely három SMS -ből áll, akkor. A Telekom dominós ügyfelei pedig a megszokott nap sokszorosán át oszthatják.


SMS -ben vagy e-mail-ben (csak Otthoni ) a biztonsági kapcsolattartási. Na ezek meghalották már órára rá jött az sms , hogy aktiválták! Az azonosításhoz SMS -ben kódot küldünk telefonszámodra, ezért készítsd . Centrum konferencyjno - rozrywkowe. Ci jakiś płatny SMS , proszę dodaj swoją opinię na naszej stronie. A net csomag összesen 1GB adatforgalmat tartalmaz, amelyet tetszőleges időszakban használhatunk fel.


Az sms -re minden ügyfélnek válaszolnia kellett. Domino csomagokhoz lehet választani. Az Aktiválomra nyomva rövid időn belül kapunk egy SMS -t, mely jelzi, hogy a szolgáltatás aktív. További feltételek a Telekom üzleteiben, . Ft * vagy több, 1perc hálózaton belül, és, GB belföldi adat.


Telekom honlapján vagy; a 1414-as számra küldött SMS -ben: +BONUSZ szöveggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések