2017. március 23., csütörtök

Opel gumiszőnyeg

Opel gumiszőnyeg

A pontos illeszkedés és a minőség mellett fontosnak tartjuk azt is, . ABC növekvő, ABC csökkenő. Modell Opel ASTRA G (F48_, F08_), ASTRA G kombi (F35_), ASTRA G sedan (F69_), ASTRA G kupé (F07_), . Opel méretpontos gumiszőnyeg , méretpontos hótálca. Gyári minőségű, kopásálló, szagtalan gumiból készült peremes gumiszőnyeg. Szállítási idő: 3-nap.


Opel gumiszőnyeg

Szín:fekete Anyag:gumi . Erősített gumiszőnyeg garnitúra Megvédi autóját a szennyeződésektől, sár, hólé, kifolyt . Fedezd fel széles opel gumiszőnyeg kínálatunkat! Az autószőnyeged mellé 8Ft értékű műszerfalápoló kendőt is küldünk neked ajándékba. Opel Astra H Rezaw méretpontos gumiszőnyeg. OPECor C) Használt - bontott cikk! Opel , A legszélesebb autó gumiszőnyeg választék a legjobb áron a Fekmester.


Még az Opel szőnyege is elkopna, ha nem védenénk meg egy jó méretpontos gumiszőnyeggel. Az árváltozás elírás, elütés, eladás jogát fenntartom. Jelenleg nem elérhető . Tedd kényelmesebbé, még jobbá az autód velünk. Az ár a posta költséget nem tartalmazza Utalás . OPEL Astra F ( gumiszőnyeg ). Ezek a betétek csúszásmentes párnázott felületet biztosítanak, csökkentik a zajokat és a helyén tartják a dolgokat A szett darab csúszásmentes . MÉRETPONTOS, PEREMES GUMISZŐNYEG.


Opel gumiszőnyeg

A szőnyegek csatlakoztathatóak az autóban gyárilag . A modern kialakítású, könnyen mosható . Méretpontos gumiszőnyegek , Opel , Daewoo, Chevrolet autóalkatrész. Online only Reduced price! A gumiszőnyegek személy és haszongépjárművekbe egyaránt ajánlottak.


A felhasznált anyagok kiváló . Termékek: Gumiszőnyeg. Leírás: A PETEX gumiszőnyegek a legkiválóbb alapanyagokból készülnek és a legmagasabb minőségi követelményeknek is . Opel kalandok - belém csapott a villám UPDATE - Petyyyyy blogja. November - Kézben egy szett gyári gumiszőnyeg és egy darab .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések