2017. március 8., szerda

Külső winchester nem nyitható meg

A következő probléma megoldásában kérnék segítséget. Win alatt szeretnék megnyitni egy külső HDD-t de nem sikerül . A külső merevlemez nem nyitható meg. Tudástár › Hardver › Merevlemez pcforum. A napokban adatokat töltöttem át,majd az át töltés után a külső merev lemezről vissza .

KÜLSŐ VINYÓT NEM ISMERI FEL A GÉPEM. Külső HDD leesett, gép látja de nem tudom. Külső merevlemez csatlakozási hiba probléma. További találatok a(z) pcforum.


Miért nem látja a gép a külső HDD-t? A Windows intézőben nem jelenik meg azonban új meghajtóként, . Csatlakoztassuk a külső HDD USB kábelét a számítógép USB bemenetén keresztül a rendszerre.

Ha nem jelenik meg azonnal a Sajátgépben, keressük meg a . Mac vagy Windows számítógép, amely nem ismeri fel a külső merevlemezt vagy flash meghajtót? Ez gyakori probléma, különösen akkor, ha a merevlemezeket . A winchestert nem érte külső behatás, mégis egyik napról a másikra nem tudtam használni. Bekapcsolás után kattanás hallatszik, mintha a fej oda-vissza . Egyébként máskor új topik nyitása előtt nem ártana jobban szétnézni és . A fontosabb fájlokat terás külső winchesteremre másoltam rá. Telepítés után be dugtam,.


Ugye nem volt a gépen a külső merevlemez miközben a windowst telepítetted? BitLocker-disk-let-does-not-o. Hello mindenkinek, az én 2. Gondolo hogy az Explorer nem fog többé megnyitni?


Kérdés: a külső merevlemez nem nyílik meg . Ha számítógépben lévő hd vagy külső eszközök például külső winchester ( raid ). Itt a szoftveres adat javítás nem lehetséges és létfontosságú a merevlemez . Főként játékosoknak készült, gyors, strapabíró, eszközmentes beszerelést biztosít, és telepítést nem igényel.

Könnyen nyitható , biztonsági zár. A merevlemez működésében fellépő zavarokat – nem induló Windows, nem olvasható. Próbáljunk meg olyan eszközt mondani, amit nem lehet USB-s változatban beszerezni – kevés ilyet fogunk találni. Ezért is olyan komoly .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések