2016. október 6., csütörtök

Plazma tv jófogás

Táphiba , a készenléti táp néhány kondenzátora tönkrement. LG edge led panelt csíktalanítani. Alaplap, táp , tcon, kijelző, led sor csere, panel javítás.


LG Plazma tv panelek egyben, hibás , hiányos(alkatrésznek) - Egyéb műszerek,. Törött kijelző esetén a táp és az alaplap használható fel a tévéből. Alkatrész áron egyes típusokat felvásárolunk. LG terméktámogatási és kapcsolattartási információ.


Philips GR1-AX TV tápegység működése. ICC20) CRT Tv rövid hibaesetek. Tudom hogy ez a téma nem idevág. Adott egy lg tv , mindent végig próbáltam, a kábel ad jelet.


Valószínű hogy a tv készülékben van . Például: Rack tápok, egyedi készülékekből, TV -kből kiszedett táp panelek. Valamint jelenleg ebben a. Ez egy elterjedt, könnyen javítható hiba , bárki meg tudja csinálni aki felhasználó szintű forrasztópáka kezelésre. Alaplaphiba esetén viszont menni szokott a háttérvilágítás. LG TV szervíz Budapest VII. Jelenlegi TV javítás akciónk kedvezmény.


PSC power supply, táp panel javítás vagy csere szükséges ilyen tv hiba esetén. Samsung LG ÉS EGYÉB TV szerviz. D39F185N 3c 17MBTELEFUNKEN tápegység. FHD 120Hz T-con panel.


LCD LED csere, táp , . Amennyiben az adott panel még javítható. LED TV háttérvilágításhoz és kültéri. Magyarország, kínál-kiadó: 3hirdetés - lg led tv. Van egy LG pdp42va típusú plazma tv -m.


Tápegység hiba lehet vagy valamelyik panel kezdi feladni? A tápegységben szivárgás történik. Ezeknél a modelleknél ilyenkor kibonto a táp panelen kicserélsz 5db kondit és jobb mint. Nálam is jelentkezett a WiFi csatlakozási hiba.


Minek járatni egy TV tápegységet a nap órájában, ha csak napi 2-órát használjuk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések